Kendinizi kısaca tanıtmak istermisiniz?

Discussion in 'Hoş Geldiniz.. Kendinizi kısaca tanıtmak isterim' started by Alevi_Kaptan, Jun 1, 2007.

1. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

Üyelik adı:
    Adı ve soyadı:
    Doğum Tarihi:
    Alevimisin:
    Kaldığı Ülke ve Şehir:
    Memleketi il/ilçe :
    Meslek:
    Hobileri :

YENI KATILAN CANLARIMIZ ARAMIZA HOSGELDINIZ ....BU BOLUM ZORUNLU BI BOLUMDUR FAKAT BURAYA ACIKLAMA YAPARKEN ORNEKDEKI GIBI YAZARSAK DAHA IYI OLUR ..BIRBIRIMIZI TANIMAMIZ ANLAMAMIZ ICIN ONEMLI BI AYRINTI BU KONUDA DUYARLI OLACAGIMIZI UMUYORUM....

2. ben 22 yaşındayım ismim pınar bende alevi gençelrle tanışmak istiyorum

3. canzeynep

canzeynep Yeni Üye

Adı ve soyadı: zehra can
    Doğum Tarihi: 04-01-1966
    Alevimisin:evet
    Kaldığı Ülke ve Şehir: tc istanbul
    Memleketi [il/ilçe] : edirne /uzunköprü/yeniköy
    Meslek: ev hanımı
    Hobileri :internet ,müzik,oyun,yürüyüş,araştırma

4. westminster

westminster Yeni Üye

merhaba arkadaşlar ben duygu buraya yeni üye oldum alevi arkadaşlarla tanışmak istiyorum.

5. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

Üyelik adı:
    Adı ve soyadı:
    Doğum Tarihi:
    Alevimisin:
    Kaldığı Ülke ve Şehir:
    Memleketi il/ilçe :
    Meslek:
    Hobileri :

YENI KATILAN CANLARIMIZ ARAMIZA HOSGELDINIZ ....BU BOLUM ZORUNLU BI BOLUMDUR FAKAT BURAYA ACIKLAMA YAPARKEN ORNEKDEKI GIBI YAZARSAK DAHA IYI OLUR ..BIRBIRIMIZI TANIMAMIZ ANLAMAMIZ ICIN ONEMLI BI AYRINTI BU KONUDA DUYARLI OLACAGIMIZI UMUYORUM....

BU BI KURALDIR!!!!!!!!!

6. feyzo_6034

feyzo_6034 Yeni Üye

Merhaba canlar üye adım feyzo6034 ismim feyzullah arslan 33 yaşındayım aleviyim aslen tokat lıyım ist oturuyorum amatör olarak müzikle ilgineniyorum.

7. zeynep erpik

zeynep erpik Yeni Üye

adım zeynep erpik kendimize ait bir sitede buluştugumuz için mutluyum herkez benim canım burda katılan yada katılamayan bayburt doğumluyum aleviyim olmaktanda gurur duyuyorum

8. ressam

ressam Yeni Üye

gelın canlar bızden bıze hayır var baskasından hayır yok onun icin gelın canlar

9. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

Üyelik adı:
    Adı ve soyadı:
    Doğum Tarihi:
    Alevimisin:
    Kaldığı Ülke ve Şehir:
    Memleketi il/ilçe :
    Meslek:
    Hobileri :

BU BI KURALDIR!!!!!!!!!

canlar bunu anlamamakta neden bu kadar ısrarcısınız anlayamıyorumm lutfen kurallara uyallımm ve tanıtımları ornekdekı gıbı yapalım aksı tartırde hıc bırseyden faydalanamayacaksınız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10. gecekusu

gecekusu Yeni Üye

merhaba ben özlem orduluyum aranızda bulunmaktan mennunum guzel sohbetler dılegıyle artık hep burdayım alevıyım 18 yasındayım lıse mezunuyum. :lol:

11. ernesto

ernesto Yeni Üye

Merhaba canlar üye adım ernesto ismim hakan 27 yaşındayım aleviyim aslen gümüşhaneliyim kocaeli de oturuyorum

12. ges284

ges284 Yeni Üye

ben çağdaş, demokrat,kültürlü bir insanım

13. caferi

caferi Yeni Üye

selam canlar ben aydından isa aleviyim ilk okul mezunuyum siteden memlunum sevgiler saygılarımla

14. hellslord

hellslord Yeni Üye

Üyelik adı: HeLLsLorD18
    Adı ve soyadı: BarıŞ ŞanLı
    Doğum Tarihi: 02.08.1991
    Alevimisin: EveT
    Kaldığı Ülke ve Şehir: Türkiye istanbuL
    Memleketi [il/ilçe] : suLtanBeyLi UzUnDerE
    Meslek: BarMen İm (=:

15. merhaba canlar.ben adana dan diren incesu.el emeği göz nuru olan böyle bir istede emeği gecen canlara sevgiler.hak erenler yardımcımız ola.her nefes ask için olsun.

16. fefe

fefe Misafir

Merhabalar,
    adim Sevinc ve teee Alamanyalar' dan burayi buldum. Alevi degilim ama site hosuma gitti.
    Herkesin eline ve emegine saglik. Saygilar.

17. seher_yeli

seher_yeli Yeni Üye

slm canlar çok güzel bi forum çok beğendim başarılarınızın devamı dilerim canlarım
    ADIM ÖZLEM ELBİSTANDAN KATILIYORUM

18. zilan_44

zilan_44 Yeni Üye

Merhabalar,
    adim zilan almanyadan katiliyorum,20 yasindayim
    ....MALATYALIYIM

19. sivaslı_58

sivaslı_58 Yeni Üye

ben ezqii sonuna kdr alewiyimm...

20. lale24

lale24 Yeni Üye

merhaba ben gülnur aydından katılıyorum kdş tavsiyesi üzerine katıldım bir alevi olarak memnun oldum. Aslen Erzincanlıyım

Share This Page