Kendinizi kısaca tanıtmak istermisiniz?

Konu, 'Hoş Geldiniz.. Kendinizi kısaca tanıtmak isterim' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. loberde

loberde Yeni Üye

adı ercan
    soy ad gezen
    memleket adana
    aleviyim
    yaş24
    meslek terzi
    01.03.1984adana tufanbeyli

2. nilüfer_60

nilüfer_60 Yeni Üye

ben 1988 gebze dogumluyum.aslen amasya ve tokatlıyım.3.sınıf işletme ögrencisiyim.ve tabıkı aleviyim.

3. mstklc

mstklc Yeni Üye

SLM CANLAR BEN MESUT 31 YASINDAYIM SIVASLIYIM IST DA OTURUYORUM SU AN RUSYADA CALISMAKTAYIM

4. ahmet türkmen

ahmet türkmen Yeni Üye

merhabalar ben ahmet türkmen ankara 1971doğumluyum eryaman 3. etapta oturuyorum aslen ailem amasya gümüşhacıköylü,dür tüm canlara selamlar. :lol:

5. kaptangula

kaptangula Daimi Üye

Merhaba canlar ben aslen Gümüşhane' liyim ama istanbulda oturuyorum benim adım ALİ bu siteyi alevi olduğum için buldum yani alevilik hakkında araştırma yaparken buldum ve çok beğendim ve bende bir alevi olarak burda olmak istedim ve tüm canlarla olmaktan mutluyum ...

6. haydar09

haydar09 Yeni Üye

slm adım haydar aydınlıyım servis şöförüyüm işlerden fırsat bulursam tatile kacarım genelde aranıza katılmaktan çok mutluyum

7. bogos1990

bogos1990 Üye

slm canlar adım mesut k.maras nurhak dogumluyum 19 yasındayım ali yolunda oldugum için bu sitede olmayı gerekli gördüm ..

8. ulaş biçer

ulaş biçer Yeni Üye

merhaba arkadaşlar,
    uzun süredir görüşemediğim canlar; merhaba,
    Alevi değilim, ama kendi tercihim değil:)
    Sünni olmak, alevi olmak, Şii olmaktan ziyade, "İNSAN" olmak değilmidir önemli olan.
    Ben İNSANIM. Arkadaşlığa, dostluğa, saygı ve sevgiye değer veren, türkü seven, alevi bektaşi felsefesini seven biri olarak hepinize yürekten selam olsun...

9. darkness

darkness Yeni Üye

Ben orhan ordu luyum hepinize selamlar

10. Üyelik adı: Yonca Eylem
    Adı ve soyadı: Yonca Eylem KARAYEL
    Doğum Tarihi: 08.09.1991
    Alevimisin:evet
    Kaldığı Ülke ve Şehir: ist
    Memleketi [il/ilçe] : Kırıkkale-kocabaş köyü
    Meslek:öğrenci

11. cem24d

cem24d Aktif Üye

Merhaba canlar ben burda yaklalış bir yıla yakın üyeyim elimden olmayan nedenlerle aktif olamadım O bakımdan halen çaylak ecemi üye statüsündeyim :?(çok çalışmam lazım çok) Site Forum içeriği bana göre Aleviliği tam anlamıyla tanıtan Aleviliğe yakışan bir yol sergilemekte bu yüzden site kurucularına ve yöneticilerine huzurlarınızdan teşekkür ederim.saygılarımla Aşk'ı Niyaz ederim

12. Yılmaz Bakar

Yılmaz Bakar ForumŞairi

Merhaba canlar...

Üyelik adım, şiirlerimde (Bakari) mahlasını kullanıyorum.
    Adım soyadım: Yılmaz Bakar
    Doğum tarihim: 01:01.1938
    Kanımın son damlasına kadar aleviyim.
    Kaldığım ülke: Almanya
    Memleketim: Gümüşhane-Şiran- Kırıntı köyündenim.
    Meslek: İşçi emeklisiyim.

13. nafizyilmaz

nafizyilmaz Daimi Üye

Bu gün siteye ben nafiz yılmaz ve dede gargın üye olduk ALEVİ CANLARA MUHABBET SEVGİ KATMAK ADINA ALİ RIZA DEDE İLE hepinizi selamlarız canlar umarım muhabbeti dillendiririz gönülleri şenlendiririz güzeliklere vesile olur her an her zaman her daim

14. Dersimlican

Dersimlican Yeni Üye

Mehrhaba Canla

Dersimlican üye adim

Cem Canerik ismim
    almanyanin darmstadt bölgesinde kaliyom 21 yasindayim
    Aleviyim

15. nafizyilmaz

nafizyilmaz Daimi Üye

selma can aramıza hoş geldin değerli kardeşim senin üstün tecrübelerinden umarım bütün canlar faydalanacaktır aleviliği senin anlatım tarzınla bilginle bütünleştireceğiz gerçekten bu sitede dostluklar paylaşım sevgi bağlılık çok hoşuma gitti tekrar aramıza hoş geldin safalar getirdin bizleri menmun ettin değerli kardeşim

16. Alevikızı3536

Alevikızı3536 Yeni Üye

Merhaba canlar buraya Nafız abimizin önerisi ile geldim hoşgelmişim:) Ben aslen karslıyım ama doğma büyüme izmirliyim semahçıyım bağlama çalarım hepsi bu.Tüm canlara selamlar:)

17. cennet yapragi

cennet yapragi Yeni Üye

merhaba ben tuba almanyanin köln sehrinde yasiyorum 19 yasindayim aslen elazigliyim ama ailem bingöl kigi li calisiyorum okul bitti sayilir.. yaklasik 5 yildir almanyadayim önceden türkiyede izmir karsiyakada oturuyordum bu siteyi erkek arkadasimdan duydum ve bende bir alevi olarak gururla siteye üye oldum iyikide olmusum genellikle dinledigim, sanatcilar arzu ve ahmet kaya ah bu arada rojdayida unutmamam gerek tüm canlara gönülden sevgiler yolluyorum :eek:k

18. Beritan

Beritan Yeni Üye

Merhaba canlar

Üyelik adı: Beritan
    Adı ve soyadı: sahin dagli
    Doğum Tarihi: 01.01.1975
    Alevimisin:hayir
    Kaldığı Ülke ve Şehir: Hollanda
    Memleketi [il/ilçe] : Diyarbekir
    Meslek: makinist
    Hobileri :soor taybox bos zamanlarimda pc muzikl dinlerim

19. asya