Kendinizi kısaca tanıtmak istermisiniz?

Konu, 'Hoş Geldiniz.. Kendinizi kısaca tanıtmak isterim' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. efecan

efecan Yeni Üye

kullanıcı adım efecan adım efecan arslan aleviyim osmaniyede yaşıyorum dogum tarihim 30.07.1985 hobilerim gezmek cem evlerine katılmak

2. kutlay

kutlay Daimi Üye

selam ben kutlay orduluyum 20 yasındayım :D bafra da tütün teknıkerlıgı okuyorum

3. 66alevikiz66

66alevikiz66 Yeni Üye

Adım ELif 20yaşındayım aslen yozgatlıyım annem çorumlu istanbul sogma büyümeyim.ve burda bulunduğumdan çok mutluyum yarışmacı arkadşalara başarılar:):):) :D :lol: :???: :???: :(

4. akkuş

akkuş Yeni Üye

slm canlar aranızda olmaktan onur duyuyorum diyarbakırdan selamlar

5. Yesari

Yesari Yeni Üye

Üyelik adı: Yesari
    Adı ve soyadı: Orhan BÖRÇEK
    Doğum Tarihi: 18/03/1962
    Alevimisin: Övünmek gibi olmasın ALEVİYİM ...
    Kaldığı Ülke ve Şehir: TÜRKİYE-Ankara
    Memleketi [il/ilçe] : Tokat-Zile
    Meslek: İşletmeci
    Hobileri : Şiir,edebiyat,müzik

6. suskunyurek22

suskunyurek22 Yeni Üye

suskunyurek22 canlar muş vartodan katılıyorum evet aleviyim[align=left]

7. ela

ela Yeni Üye

MERHABA CANLAR BEN YAĞMUR. KONYA EREĞLİ DE YAŞIYORUM.18 YAŞINDAYIM.ANADOLU LİSESİNDE OKUYORUM.
    ALEVİ BİR VATANDAŞIM VE BUNU SÖYLEMEKTEN BÜYÜK BİR GURUR DUYUYORUM.ASLEN TUNCELİLİYİM.ANCAK HENÜZ ORALARI HİÇ GÖRMEDİM.HAYATIMDA EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEYLERDEN BİRİSİ ORALARI GİDİP GÖRMEK.BULUNDUĞUM ŞEHİRDE ALEVİ OLDUĞUMU RAHATÇA AÇIKLAYABİLİYORUM.BİZİ TANIYANLAR ALEVİLERE ATILAN İFTİRALAR YÜZÜNDEN BİZİM ALEVİ OLDUĞUMUZA İNANMIYORLAR.ONLARA KENDİ KÜLTÜRÜMÜZÜ TANITTIKÇA BİZE ÖZENİYORLAR.KENDİMİ SİZLERE TANITABİLDİYSEM NE MUTLU BANA...

8. alevıcankız

alevıcankız Yeni Üye

slm arkadaslar ben gulden sıvasta oturuyorum ogrencıyım 21 yasındayım.spor yapmayı sevıyorum zaten beden egıtımı ogretmenlıgını okuyorum voleybol oynuyorum

9. alevıcankız

alevıcankız Yeni Üye

Üyelik adı: alevıcankız
    Adı ve soyadı: gulden
    Doğum Tarihi: 1987
    Alevimisin: hemde koyu bı alevıyım
    Kaldığı Ülke ve Şehir:turkıye

10. muratpolat

muratpolat Yeni Üye

serbest ticaretle uğraşıyorum iyi ve sağlam bir aleviyim

11. benle19

benle19 Yeni Üye

uye adı: benle19
    adı soyadı: deniz yıldırım
    dogum tarihi 1988
    elevimisin :ewet
    kaldığı ulke şehir: elazığ

12. acarmatematikci

acarmatematikci Yeni Üye

adım nisa aleviyim öğretmenim adanalıyım

13. rapci_ferhat

rapci_ferhat Yeni Üye

ben ferhat malatyalıyım istanbulda oturuyorum genellikle rap dilerim :-D ama nede olsa devrimci kanı war bizde demii :cool:

14. SEVTAP

SEVTAP Yeni Üye

ben sevtap bayburtluyum aleviyim. fransada yasiyorum yasim 26, turk halk muzigini cok seviyorum

15. swezer

swezer Yeni Üye

ben 13 yaşındayım türküyede okuyorum genellikle :? çalarım :???: dinlerim ben böyle biriyim:)

16. eyup63

eyup63 Aktif Üye

:lol: ben eyup urfalıyım ve alevıyım herkese merhaba la feta seyfa ılla alı la ılla zulfuseyfe-a ılla zulfıkar ve şu an yurt dısında çalışıyorum...

17. aleviyizalevi

aleviyizalevi Yeni Üye

ben adıyamanlıyım aleviyim vede alevi sunnı farketmez ama benım için öncelık aleviliktir.Yalandan nefret ederım .mersınde yasıyorum ve
    sureklı çalısooorum aksamları nete takılırı m

18. hepimizbiriz

hepimizbiriz Yeni Üye

aylin ben çorumdan aleviyim herkese merhabalar

19. gestapo

gestapo Üye

selam.adım cemal karagöz.çorumluyum ama 1985 ten beri izmirde yaşıyorum.aleviyim.hala petkimde çalışmaktayım.müzik dinlemek,kitap okumak başlıca alışkanlığımdır.

20. ahmet.baybars

ahmet.baybars Yeni Üye

Ben Ahmet tokat\turhallıyım aleviyim ve bununla gurur duyorum

Sayfayı Paylaş