Kendinizi kısaca tanıtmak istermisiniz?

Konu, 'Hoş Geldiniz.. Kendinizi kısaca tanıtmak isterim' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. altv

altv Yeni Üye

merhaba ben aynur sivaslıyım aleviyim tüm can dostlarına slm
    :lol:

2. ondercan

ondercan Yeni Üye

canlar bende sivaslıyım imranlı ilçesinden herkese iyi forumlar dilerim

3. alihan

alihan Yeni Üye

merhaba ben emre hataylıyım 18 yaşındayım h.z ali sevgisi okadar büyük ki onun bulunduğu heryerdeyim elhamdullah muslamanım h.z alinin peşinden gitmeye niyetliyim

4. sürgün_sivaslı

sürgün_sivaslı Yeni Üye

:D yaman ist 24 aleviyim :sad: :eek: :lol: :cool: :? :sad:

5. selinnaz

selinnaz Yeni Üye

mrb ben selinnaz.Tokatlıyım aslen ama izmirde yaşamaktayım.Bende aleviyim :)

6. sanem

sanem Üye

slm canlar sanem ben istanbulda yaşıyorum tokatlıyım aleviyim aleviliğimle gurur duyuyorum iyiki aleviyiz ya :)

7. doğsn

doğsn Yeni Üye

slm ben doğan yozgat cekerek kamışcık köylüyüm aleviyim yaşım 17 istanbulda oturuyorum

8. guneyvural

guneyvural Yeni Üye

ben güney.adana da oturuyorum. muşta öğretmen olarak çalışmaktayım. şu anda kısa dönem olarak istanbul da askerlik yapmaktayım.herkese selamlar.

9. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

ben ist dan dilek (seyduna_34) sıtenızın cok guzel oldugunu duydum ve geldım benı aranıza kabul edersenız sevınrıım bu yazıyı yaqzmak zorunda oldugum ıcın yazıyorum ben anlamam boyle yazılar yazmaktan gunumun cogunu türkü dınleyerek gecırırım hepınıze selam eder gozlerınızden operım :lol: ALEVİYİM...KIZILBAŞIM

10. Özgür.24

Özgür.24 Yeni Üye

ben özgür istanbulda yaşıyorum bilgisayar teknik seviste çalısıyorum site güzel beğendim umarım daha başarılı olur saygılar

11. huseyinzabun

huseyinzabun Yeni Üye

selam canlar istanbuldan katılıyorum 20 yaşında öğrenciyim ve çalışıyorum amasyalıyım...

12. gulumse

gulumse Yeni Üye

Üyelik adı:Gulumse
    Adı ve soyadı: Mehmet DEMİRCİOĞLU
    Doğum Tarihi: 02/02/1982
    Alevimisin: Evet Aleviyim
    Kaldığı Ülke ve Şehir: Türkiye /İskenderun
    Memleketi [il/ilçe] : K.maraş/PAZARCIK
    Meslek: İnşaat TEknikeri
    Hobileri : Müzik Dinlemek (Türkü) İnternette Gezinmek. Spor Yapmaktı (Artık Yapamıyorum)
    Duygusal Biriyim Ve Bekarım:d:D

13. kızılbas_selcuk

kızılbas_selcuk Yeni Üye

slm canlar ben kızılbas_selcuk yasım 19 sonuna kadar aleviyim ne mutlu alevi olduğum için

14. selenayy

selenayy Daimi Üye

ne güzel kocaman bir aile oluyoruz sadece türkiyenin her yerinden değil yurt dışından katılan birçok vatan sevdalısı can var aramızda iyi ki burdayım iyi ki tanıdım sizleri yaşamak paylaşmaktır. ben selen sitemizin moderatörlerinden biriyim. aslen tokatlıyım. tekrar aramıza hoş geldiniz.

"Yolumuz sevgi, hedefimiz kardeşlik olsun"

15. UmutTheOne

UmutTheOne Yeni Üye

Üyelik adı:UmuTheOne
    Adı ve soyadı: Umut Tac
    Doğum Tarihi: 01/14/1979
    Alevimisin: Evet Aleviyim
    Kaldığı Ülke ve Şehir: Almanya/Münih
    Memleketi [il/ilçe] : AnTakya/Hatay
    Meslek: Kimyagar
    Hobileri : Müzik Dinlemek (Türkü) İnternette Gezinmek.

16. ReGisTeR

ReGisTeR Üye

selam canlare ben de AleviCanlar danım Beni Tanırsınız Ben Ordu Gürgen tepe Ali Rıza ÖZ

17. Serhat

Serhat Yeni Üye

Spor yapmaktan ve bilgisayarda oyun oynamaktan hoşlanırım annem Alevi babam Kürt:DAraştırmayı yeni şeyler ögrenmeyi severim.Hepinize merhaba!

18. satıademelifsu

satıademelifsu Daimi Üye

Sivas Hafik Beydili köyündenim. İstanbulda hemşire olarak çalışıyorum.Evliyim 1 yaşında kızım var.Alışveriş yapmak,müzik dinlemek,yüzmek,özelliklede kızımla vakit geçirmek mutlu eder beni.align

19. yıldo44

yıldo44 Yeni Üye

merhaba ben yılmaz balaban malatya akçadağ doğumluyum yaşım 24 kargo şirketinde dağıtım sorumlusuyum arkadaşlarımla gezmeyi severim.birine değer verirsem onun üzülmesine asla izin vemem.bu arada fanatik bir galatasaraylıyım

20. suat dilek

suat dilek Yeni Üye

Merhaba, Ankara' da özel bir şirkette teknik sorumlu olarak çalışıyorum. Çalışmayı, gezmeyi, bilgisayar oyunlarını severim.

Sayfayı Paylaş