Kendinizi kısaca tanıtmak istermisiniz?

Konu, 'Hoş Geldiniz.. Kendinizi kısaca tanıtmak isterim' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. sahim_ali

sahim_ali Yeni Üye

sonuna kadar aleviyim, alevi olmaktan ve atatürkcü olmaktan gururluyum.
    herkese selam.

2. ercan_60

ercan_60 Üye

merhaba ben ercan aleviyim yaşım 23 aslen tokatlıyım ama istanbulda yaşıyorum siteye emeği geçen herkese teşekkürler...

3. disk24

disk24 Yeni Üye

merhaba canlar ben gökhan erzincan tercanlıyım ama istanbulda oturyorum sizin gibi alevi kardeşlerimi burada görmekten mutluluk duyuyorum sizlerin arasına bende katıldım üniversite öğrencisiyim bu yolda devam edeceğim herzaman...benimle iletişim kurmak isteyen arkdaşlarımı bekliyorum 20 yaşındayım gerçek bir arkdaşlık ve dostluk kuracak arkdaşlarımı bekliyorum herkese selamlar.alevi olamktan büyük mutluluk duyuyorum aslımızı inkar eden bizden değildir

4. şükrü zuhal

şükrü zuhal Yeni Üye

merhaba canlar böyle bir sitenin olması son derece gurur verici ve bizde ölene kadar ALEVİYİZ ,ŞÜKRÜ-ZUHAL

5. disk24

disk24 Yeni Üye

disk24 gökhan ercan 05,06,1987 evet istanbul erzincan öğrenciyim

6. Guest

Guest Misafir

Selamun aleykum canlar bende dün selenay ablamın sayesinde üye oldum..bu site sahibinide tanıyom galiba erkkan abicim senin okadar yazını diger siteden..ben mikail ankaralıyım 24 yaşındayım benide aranıza alırsanız sevinirim SAYGILAR........ :lol: :lol: :lol: :lol:

7. a.kaya

a.kaya Yeni Üye

merhaba canlar ben ali trk telekomda teknisyynm butun canlara slm olsn

8. F1R4T

F1R4T Yeni Üye

can lar adım fırat diyarbakır dogumlu bismil köyünde dünyaya gözlerimim açtım pir sultan abdalın eserlerini seslendirdiği arif sag hastasıyım yaşım 16

9. alevi52

alevi52 Yeni Üye

merhaba
    alevi52
    metin gündüz
    orduluyum
    ist oturuyorum
    çantada çalışıyorum :lol:

10. sevtap1975

sevtap1975 Yeni Üye

selam herkese ben sevtap 33 yaşındayım sivaslıyım aleviyim ama çok kısa bir süre sonra sünnü biriyle evleneceğim içim acıyor ama seviyorum.

11. talip8558

talip8558 Yeni Üye

öncelike bu siteyi yapanlara gerçekten çok teşekkür ederim bizi bi arada tutmak için elinde geleni yapan herkeze çok teşekkür ederim biz öyle bi toplumuzkı hepimiz bir birinde ayrı ama böyle siteler oldukca birbirimize daha yakın ve daha iyi tanıyacağız herkeze çok teşşeküer ederim gazimah. sivaslılar yiğidor :::)))

12. edemir_81

edemir_81 Yeni Üye

ben eren demir çorlu- tekirdağ da yaşıyorum aleviyim.

13. sudamlasi78

sudamlasi78 Yeni Üye

sudamlası78

merhaba zeynep ben :) istanbul da yaşıyorum.. ordu luyum... ve aleviyim.. özel bir şirkette çalışıyorum...

14. abidin44

abidin44 Yeni Üye

mrb ben abidin kartal 12 yaşındayım saygılarımla :D:)

15. meltemmeral

meltemmeral Yeni Üye

slm canlar adım meltem izmirde oturuorum üniwersiteye hazırlanıorum 19 yaşındayım

16. yusuforten

yusuforten Yeni Üye

:? Ben çorumdan yusuf örten,toplum arasında 'pala' ismiylede tanınırım :) Tüm canlar hoş geldiniz,iyiki aleviyim,ikiyi yürekliyim

17. atomkarinca_6

atomkarinca_6 Yeni Üye

meraba alevi canlar.ben ankaradan emre.20yasındayım.beypazarının karasar köyündenim.bende aleviyim ve alevi olmaktan gurur duyuyorum

18. isyankar_alevi

isyankar_alevi Yeni Üye

Üyelik adı: fb
    Adı ve soyadı: isyankar_alevi
    Doğum Tarihi: 1984
    Alevimisin: ewt
    Kaldığı Ülke ve Şehir: sivas
    Memleketi [il/ilçe] : yok
    Meslek: hiç olmadı
    Hobileri : yok

19. abidin44

abidin44 Yeni Üye

mrb bu benim foruma yazdığım 2. mesaj bu forumu çok seviyorum sizcede güzel değilmi?bana kendini tanıtma konusunda yarımcı olan selen ablaya çok teşekkür ederim

20. alevikizi77

alevikizi77 Yeni Üye

Resim

Üyelik adı:alevikizi77
    Adı ve soyadı:ezo
    Doğum Tarihi:24/10/1987
    Alevimisin: evet
    Kaldığı Ülke ve Şehir:fransa bordeaux
    Memleketi [il/ilçe] : karaman maras / pazarcik
    Meslek: ogrenci
    Hobileri : internet

Sayfayı Paylaş