Kendinizi kısaca tanıtmak istermisiniz?

Konu, 'Hoş Geldiniz.. Kendinizi kısaca tanıtmak isterim' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. dilek tÖrün

dilek tÖrün Yeni Üye

ismim dilek törün 32 yaşındayım ankarada yaşıyorum çalışmıyorum güzel olan her şeyi seviyorum.veeeeeee aleviyim tabiki hımmmmm bide sivas imranlılıyım

2. hasansafak

hasansafak Üye

adim hasan safak,
    eskisehirliyim ama almanyada dogdum ve yasiyorum

3. DJIMI18

DJIMI18 Yeni Üye

DJIMI18
    ZEYNEP FAHRI
    YAS:18
    BULGARISTAN\HASKOVO

4. G-Ü-L

G-Ü-L Yeni Üye

öncelikle bu güzel site icin,emegi gecen herkese candan tskler ederim,.......

Ben Almanyada yasayan,29 yasinda vede iki cocuk annesiyim alevi ve sivasliyim,........ismim nickimdede oldugu gibi gül,....güzel vakit ve güzel dostluklar dilegiyle,...tekrar emeklerinize saglik,....

5. X-X

X-X Yeni Üye

slm ben suatın arkadasım benım satan burada kullanıcı adım var ben bunu oylesıne kurdum adım tarık kısa olan sozleerı severım sımdlık bu kadar :):):):):)

6. eren_1988

eren_1988 Yeni Üye

Ot herifin tekiyim bi baltaya sap olamadın bu dünyada sahip odluğum tek şey inancım ona bile saygı gösterip kendimi tanıtmadım

7. d.fırat_kaya

d.fırat_kaya Yeni Üye

fırat işte sade fırat çalar söyler sevmeye çalışır...hiç,yoktan;iyidir.......

8. ***yagmur.***

***yagmur.*** Yeni Üye

adım=yağmur soy adım=bacik okuyorum=5 gidiyorumm

9. malim19

malim19 Yeni Üye

selam canlar ben 1958 çorum dogumluyum.24 yıl iş bankasında özel güvenlik görevliligi yaptıktan sonra 24 temmuz 2006 yılında emekli oldum halen izmirde ikamet etmekteyim.bana çorumda köfteci ali derlerdi.tüm canlara selam ve sevgiler

10. alevi_yoldas

alevi_yoldas Yeni Üye

selam ben yoldaş dersimliyim istanbuldan

11. ernesdo

ernesdo Yeni Üye

adım ali soyadım can
    ankaralıyım
    aevi bir insanım
    4evli bir çocuk babasıyım5 yaşımdayım

12. Burak21

Burak21 Yeni Üye

İsmim Burak
    Soyadim Akkuş
    21 yaşındayım
    Sivas İmranlılıyım
    Tabiki Aleviyim :)

13. Xece

Xece Daimi Üye

merhaba
    ben xece ot herifin tekiyim doğru düzen kendimi tanıtmasını bile beceremiyorum

14. Guest

Guest Misafir

BEN 19 YAŞINDA ALEVİYİM,ANNEM ÇORUM,BABAM YOZGAT ALEVİSİDİR.İSTANBULDA KUAFÖRLÜK YAPIYORUM VE ALEVİLERLE KONUŞMAYI SEVİYORUM:)

15. ela_gozlu_m

ela_gozlu_m Yeni Üye

:sad: slm lar ben süleyman esmer HATAY lıyım. :sad:

16. umutyolu

umutyolu Yeni Üye

BEN DOĞU ANADOLU BÖLGESİNDEN BİNGÖL İLİNİN ADAKLI İLÇESİNE BAĞLI KİĞI KAZASINA KAYITLI OLAN ÇEVERLİ KÖYÜNDEN HALİT BARIŞIK.İSTANBUL TUZLA DA İKAMET ETMEKTEYİM. ALEVİYİM VE ALEVİ OLMAKTAN BÜYÜK BİR GURUR DUYMAKTAYIM. BURDAN BÜTÜN ALEVİ CANLARA SELAMLARI YOLUYORUM. SAYGILARRR....

17. mesken_25

mesken_25 Yeni Üye

ben 22 yaşındayım sivaslıyım ismim erkan :lol: :lol: :lol:

18. kudam

kudam Yeni Üye

merhaba ben 38 yasında malatyalıyım aleviyim

19. ozennur

ozennur Yeni Üye

merhaba ben istanbuldan katılıyorum çorumluyum memurum aleviyim önemli olan insanlıktır.

20. erkanyıldız

erkanyıldız Yeni Üye

erkanyıldız aleviyim türkiyeeskişehir eskişehirseyitgazi şöför

Sayfayı Paylaş