Kendinizi kısaca tanıtmak istermisiniz?

Konu, 'Hoş Geldiniz.. Kendinizi kısaca tanıtmak isterim' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. erdoğanakişli

erdoğanakişli Yeni Üye

selam canlar adım erdoğan ,1977 istanbul doğumluyum.siteye henüz üye oldum.bağlama çalmak en sevdiğim iş.ha bu arada mesleğim ayakkabı tamiri.işyerim gürpınarda.gürpınar cemevi semah ekibinde bir dönem semah dönüp sazda çalmıştım.fakat işim münasebetiyle zaman bulamama sıkıntısı doğdu.neyseki alevicanlar sitesini keşfettim.bundan sonra sürekli beraberiz

2. gfb_yusuf

gfb_yusuf Yeni Üye

BU DÜNYAYA BİR DAHA GELSEM ALEVİ OLARAK GELİRİM

3. metinaladag

metinaladag Yeni Üye

:lol: merabalar ben aleviyim karsın selim ilçesi alisofu köyündenim alevi oldugumada gurur duyuyorum

4. can ALİ_32

can ALİ_32 Yeni Üye

SELAMUNALEYKÜM CANLAR BEN ISPARTADAN CANER

5. kızılbaş44

kızılbaş44 Yeni Üye

Merhaba adım gizem aleviyim izmir bornovada oturuyorum müzik dinlemeyi seviyorum özelikle halk müziğini dokuzeylül muhasebe öğencisiyim ayretende hastanede hasta kayıtta calışıytorum

6. aytaç36

aytaç36 Yeni Üye

üyelik adı: aytaç36
    adı soyadı :aytaç
    doğum tarihi: 02.02.1975
    alevi misin: hayır
    kaldığı ülke şehir: türkiye/kars
    meslek: memur

7. denizsıla

denizsıla Yeni Üye

24 yasındayım istanbulda oturuyorum kuaförüm artı profesyonel makyözüm :grin: babam ordulu annem sivaslı melezim alevi kültürüyle büyüdüm bu siteyide cok seviyorum ..

8. Gülşak41

Gülşak41 Aktif Üye

Slm canlar ben izmitten gülşah... sivaslıyım 18 yaşındayım ve össye hazırlanıyorum...Aleviyim ve bende herkez gibi alevi olduğum için kendimle gurur duyuyorum.Keşke herkez bizim gibi olsa canlar...MüZik benim herşeyim ayrıca genel yetenek sınavı müzik bölümünüde tercih etmeyi düşünüyorum , bağlama kursuna gidiyorum.Gelin canlar bir olalım ve aleviliğimizi koruyalım...

9. ernesto62

ernesto62 Yeni Üye

Hmm Ben Ben sen sen Hadi bakalim....bir varmis bir yokmus....Almanyadan katiliorum....yasim 25....

10. kurtca

kurtca Yeni Üye

merhaba ben fatih nuray. aslen izmirliyim. montreal - kanada'da yasiyorum
    dogum tarihi : 03 - ocak - 1976
    alevi degilim
    piyano akordoruyum

11. aLevi_KraL

aLevi_KraL Yeni Üye

Merhaba CanLar Ankara da Oturuyorum KızıLßasım Ataturkcuyum Daha Ne oLsun Bende Bir Canım :)

12. musayuce

musayuce Daimi Üye

Eskişehir doğumluyum ve orda yaşıyorum.
    ALİ YOLU İNSANLIĞIN YOLU

13. doğan 60

doğan 60 Yeni Üye

Merhabalar!
    ben doğan istanbul avcılarda yaşıyorumm
    üniversite mezunuyum
    aslen tokat/zile liyim ve ''ALEVİ'' yim

14. Öndercan

Öndercan Yeni Üye

Slm arkadaşlar ben sivas imranlı demirtaş köyünden nim sitenize yeni geldim herkese iyi forumlar dilerim

15. Ceaml156

Ceaml156 Yeni Üye

Merhabalar sevgili Can Dostlar,
    Ben Cemal , Allahıma Hz.Peygamberime ve Hz.Ali'me inanan yurt dışında bir canınız,

16. HAKAN DÜZEN

HAKAN DÜZEN Yeni Üye

İBRAHİM 60 MERHABA CANDOSTLAR BEN TOKAT ZİLEDEN:ALEVİYİM ALEVİLİKTENDE GURU DUYUYORUM.ALLAHIMA.HZ.ALİEFENDİZİME.HÜNKAR HACI BEKTAŞİ VELİYE.VE PİRİMİZ ŞAH HÜSEYİNİN YOLUNDAN GİDEN BİRİYİM.

17. aslım_60

aslım_60 Yeni Üye

üye adı:aslım_60
    adı soyadı :aslı türk
    doğum tarihi:25.05.1994
    alevimisin :evet
    kaldığı şehir :türkiye / tokat
    meslek: öğrenci

18. Selam Canlar,
    Adım Hasanhaydaraksu 1983 Doğumlu'yum. İstanbul'da Oturuyorum.İstanbul Doğumlu'yum ama Aslen ERZİNCAN'lıyım... 1 yıldır kaza geçirdim oyüzden çalışamıyorum halen yataktayım... Hepimiz Kardeşiz,Herkesi Çok Seviyorum ama ALEVİ'lere Hastayım canlar,iyiki ALEVİ'yim... ALLAH hepimize can sağlığı versin bu arada CAN'lar,gerisi boş,gerisi hikaye...
    Erzincanlı'yam,Sıcakkanlıyam,Çok Heycanlı'yam Canlar,Ben Heycanlı'yam...

19. tokatlı

tokatlı Yeni Üye

selam ben musa takat turhal hasanlı köyünden canlar nasılsınız yolum hz alinin yolu

20. CeSuR__PRENS

CeSuR__PRENS Daimi Üye

Bütün Canlara Canı Gönülden Merhaba
    Adım haydar tekirdağ çorluda oturuyorum 1986 bakırköy doğumluyum.
    ist. yerlisiym yoğun trafik ve gürültüden dolayı çorludayım...
    saygılarımla...

Sayfayı Paylaş