Kendinizi kısaca tanıtmak istermisiniz?

Konu, 'Hoş Geldiniz.. Kendinizi kısaca tanıtmak isterim' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. WusLaT

WusLaT Üye

mrb ben istanbuldan selma...arnıza katıllaı 2 hafta gibi bir süre oluyor..sivaslıyım.. ayrıca sitenizde dj lige başlamış bulunmaktayım...

2. suskunasii1

suskunasii1 Yeni Üye

ben ordu gurgentepeliyim siteyi merak ettigim için uye oldum tesekkurler:)

3. ufuk58

ufuk58 Yeni Üye

üye adım ufuk58 adım soyadım ufuk ünal 1992 doğumluyum aleviyim kaldığım yer türkiye/bursa memleketim sivas/imranlı öğrenciyim

4. yananlar

yananlar Yeni Üye

GEZMEK

5. Özgürüm

Özgürüm Yeni Üye

slm ben erzincandan özgür sitenize yeni uye oldum yanı acemı bıle sayılmam emınım burda güzel arkadaslıklar ve muhabbetler olucaktır..................................

6. unaltaner

unaltaner Yeni Üye

unaltaner adım taner soyadım ünal doğum tarihim 15/06/1983 sivas imranlı doğumluyum aleviyim bursada oturuyorum mesleğim oto boyacısıyım.

7. che28

che28 Yeni Üye

selam ben mehmet fransada yasiyorum yani fransada dogudum ve orda buydum ama ozelike aleviyim bide unutmadan her turlu dine karsi degilim sadece saygi duyarim

8. arif85

arif85 Yeni Üye

merhaba ben arif
    antalya dan.ama serık ten burada herkes alevi yok diye bilirler ama yanköy köyü tamamen alevidir. :lol:

9. sua12

sua12 Yeni Üye

SLM BEN DERYA VE ALEVI NEDIR DIYE OGRENMEK ISTIYORUM!!!!!!!!!!!!!

10. devrim_35

devrim_35 Yeni Üye

herkese slm lar ben ali

izmirde oturuyorum ama aslen sivas yıldızeliliyim 23 yaşındayım :lol:

11. Özkan

Özkan Üye

:eek: slm
    canlar ben özkan nasıl gıdıyo hayat

12. Cengiz Öksel

Cengiz Öksel Yeni Üye

canlar. bn cengiz öksel. amasyalıyım. ama istda yaşıyorum.

13. ufuk58

ufuk58 Yeni Üye

üye adım ufuk58 adım soyadım ufuk ünal aleviyim sivas imranlıda doğdum 20.10.1994 doğumluyum

14. sevim_Lii58

sevim_Lii58 Yeni Üye

tek kelimeyle şunu söyleyebilirim ki iyiki aleviyim alevi dogmuşum ne mutlu aleviyim diyene sivaslıyım ve sivaslı olmaktan gurur duyuyorum

15. hasan ali

hasan ali Yeni Üye

8) MERHABA CANLAR,SİTENİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN DEVAMINI DİLİYORUZ VE HEP BİZLERDEN VE HALKIMIZINDAN BÖYLE ATILIMLAR VE YAPITLAR GÖRMEK DİLEĞİ İLE

16. HELA

HELA Yeni Üye

İstanbulda yaşıyorum erzincanlığım.

17. memo_can

memo_can Üye

slm canlar ben mehmet k.maraşlıyım mesleğim fotoğrafçılık aleviyim

18. ROJDA24

ROJDA24 Yeni Üye

selam arkadaslar ben rojda tunceli aslen ama doğma buyume istanbul 25 yasındayım tekstilde calısıyorum umarım güzel vakıt geciririz

19. ezoooo

ezoooo Yeni Üye

MERHABA BEN EZGİ MERSİNDEN.ELAZIĞLIYIM ALEVİYİM,OĞRENCİYİM

20. baris-1

baris-1 Yeni Üye

baris bolat 31121977 ankara dogumluyum almanyada yasiyorum yozgat sorgun baglarbasi koyundenim forumunuzu bir akrabam tafsiyesi ile girdim simdilik yazacaklarim bunlardan ibaret

Sayfayı Paylaş