Kendinizi kısaca tanıtmak istermisiniz?

Konu, 'Hoş Geldiniz.. Kendinizi kısaca tanıtmak isterim' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. feerdomm

feerdomm Yeni Üye

Üyelik adı: freedomm
    Adı ve soyadı: mustafa kaya
    Doğum Tarihi: 07/02/1970
    Alevimisin:evet
    Kaldığı Ülke ve Şehir: ankara
    Memleketi [il/ilçe] : malatya/hasançelebi
    Meslek: serbest meslek

2. die_0nly_f0r_f

die_0nly_f0r_f Yeni Üye

adim Göknur almanyada kaliyorum okula giiyorum 8. sinifa
    :D
    14 yasindayim ....
    hobbilerimm:
    chattlecmeK, gülemK, arkadaslaran disari cimakk....
    [hr]

3. alikoc

alikoc Üye

selam ben ali ist da bir yat firmasında idari personel olarak çalışıyorum bağlama benim için bir tutku hayat felsefem alevi inancındaki gibi hümanizm insan için insanlık kültürlü seviyeli dostluklar arıyorum ha bu arada aslen sivaslıyım örgütlü ve dayanışma oldukça aşamayacagımız sorun yok yol kardeşlerim

4. byalis

byalis Yeni Üye

Selam Ben Ali 19 Yaşındayım Memleketim Adıyaman Grafik Tasarım İşleriyle Ugraşıyorum Siteye Kayıt OLmamın Sebebi Güzel 1tane Hz.ALİ Nin Resmini Almak Ve Onu Çıkdısını Alıp Sazımın Üzerine Çizmek Çok Güzel Bir Resim Lazım Anlayacagınız Hadi Bana Kolay Gelsin :)

5. serkanKAPLAN

serkanKAPLAN Yeni Üye

SLM BEN SERKAN YOZGATLIYIM . ANKARADA İKAMETGAH EDİYORUM CALIŞIYORUM KENDİ İŞİM GIDA ÜZERİNE HERKESE SLM'LAR BENDE BİR ALEVİ OLARAK BÖYLE BİR ORTAMDA BULUŞMAKTAN COK MUTLUYUM CÜNKÜ HEPİMİZİN BİRBİRİMİZE İHTİYACI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

6. keko

keko Yeni Üye

mrb ben ankaradan ilkay 19yş dayım şalısıyorum işim doalgaztesisatcıyım hafta sonrarı evde oturup kitap okurum bazende havuza giderim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

7. caglambaozlem

caglambaozlem Yeni Üye

merhaba ben özlem hemşireyim.malatyalıyım,istanbulda yaşıyorum.tüm insanlara barış dolu günler diliorum

8. sevgi 58

sevgi 58 Yeni Üye

adım sevgi sivaslıyım istanbulda yaşıyorum tüm canlara selamlar :lol:

9. sunboy23

sunboy23 Yeni Üye

bende amasyadan katılıyorum aleviyim

10. *Can*

*Can* Yeni Üye

Amasyalıyım.Baktım ve üye oldum

11. lamekan_87

lamekan_87 Üye

Üyelik adı:lamekan_87
    Adı ve soyadı: Gülsen
    Doğum Tarihi: 03.06.1987
    Alevimisin:EVET
    Kaldığı Ülke ve Şehir: türkiye kocaeli
    Memleketi [il/ilçe] : Tokat
    Meslek: öğrenci
    Hobileri :değişken

12. alevininhasi

alevininhasi Daimi Üye

ben bayram duman orduluyum kütahyada okuyorum makina mühendisliği 2 ye geçtim iki erkek kardesiz kardeşimin adı bahattin yahatt yaşamaya deher diyorum ve hepinize selamlarıımı gönderiyorum :D

13. sıla

sıla Üye

herkese merhaba ben cansu 17 yaşındayım izmirliyim ayrıca öğrenciyim tabi ki aleviyim alevi olduğum içinde gurur duyuyorum

14. CANECAN

CANECAN Üye

merhaba adim yeter istanbulda oturuyorum aslen tokatlıyım aleviyim 1980 doğumluyum özel şirkette çalışıyorum burda olmaktan mutluyum

15. TOKATLIYIM.İSTANBULDA OTURUYORUM.İSMİM MUHARREM.TİCARETLE UĞRAŞIYORUM.ALEVİYİM.

16. acemı

acemı Yeni Üye

merhaba ben zeynel ankara beypazari karaşarliyim

17. erdem

erdem Yeni Üye

ismim erdem aleviyim 01/05/1980 doğumluyum ankara keçiörende oturmaktayım çubuğu bir alevi köyündenim

18. deniz 90

deniz 90 Yeni Üye

ben onur taşkın 1985 van doğumluyum alevı değilim ama aramızda bı farkda göremıyorum inşaat mühendisiyim istanbul da yaşıyorum bu siteye kız arkadaşım sayesinde üye oldum saygılar...

19. metin_24

metin_24 Yeni Üye

merhaba ben metin erzincanlıyım , istanbuldayım

20. cicco

cicco Yeni Üye

iismim gökhan istanbulda oturuyorum 1990 doğumluyum
    bilgisayar bölümü okuyorum
    "sizler var oldukça bizlerde var olucağız"
    hayırlı günler diliyorum

Sayfayı Paylaş