Can çekişirken gece günahlar saklanır kuytulara Tavan arası düşler örümcek ağlarında tutsak Değer mi bilmiyorum kanlı göz yaşı dökmek uykulara Şiirlerimi sana adıyorum donakalıyorum ve gözlerine tutsak Kelebekler gece mi ölür ağa düşerken Kahrolası sözlerinde bir acizlik ve nefret var Sensizliği kimsesizliği hırçın dalgalara bıraktım Dudaklarından akan her kelimede zehir var Sanki bana gülüyormuşsun gibi geliyor sevinci mazide bıraktım Kelebekler gece mi ölür ışığa koşarken Ne zaman yağmura duran bulut gibi olsa gözlerim Bir peri gibi dokunurdun kirpiklerime Ağlama derdin çare olurum dertlerine Vakti gelmiş bir kelebek ne kadar dayanır ki ölüme Kelebekler gece mi ölür kuşlar kuşluk vaktine ererken Biz huzur bulamayız can dostum dünya dedikleri bu ise Benim için üzülme ve hiçbir şey düşünme Sevda kelebek ömründe Kanatlarındaymış aşk Her şey yok oluyor kelebek öldüğünde Beni bitirdin sen çoğaldın Ben bittikçe Takıntım var Takıntım Nedenlere Niçinlere Karıncanın nasıl yorulmadığına Yok olup gideceğiz hırs kin ve ihtirasa baktıkça Hastayım Ben hasta Zehir oluyor uykularım Bilinmezlikleri düşündükçe Ben yaşarken kelebeklerin neden öldüğüne
güzel bir yazım teşekkürdler devrim........ söz kelebekten açılmışken söyleyeyim.. arkadaşlar KELEBEK adında bir roman var okunmasını herkese tavsiye ederim..zaten bu kitap dünyanın en iyilerinden kabul görüyor.. yazarının adı : HENRİ CHARRİERE
devrim bişi daha söyleyeyim mi toplumumuzda genelde kelebekler 24 saat yaşar derler..e ben bizzat gözlemledim bayağı yhaşıyolar.. hem onlar 24 saatte olse kim tırtıl olacak değilm i?
Ömrünün ne kadar sürdüğünü kesin olarak söylemek güç tabiiki, Bazı çeşitlerinin birkaç gün, bazılarının ise birkaç hafta yaşadıkları oluyormus ki Tabiatta çok nadir de olsa bir yıl yaşayanları bile görülmüş! bu soylentı son gunu ıcın gecerlıymış kelebeklerın , ayrıca kelebek olarak omurlerı kısa ondan sonrası tırtıl