Kabus Bitti

Konu, 'Eğitim & Öğretim' kısmında gülüş tarafından paylaşıldı.

1. gülüş

gülüş Daimi Üye

Şu öss kabusu öğrencilerin baş belası bu senede geçti
    Ama bu kabus hep böyle sürüp gidicek galiba

Ben bugün sınava girerken hep şunu düşündüm milyonlarca insan bir yıl boyunca o dershane senin bu dershane benim deyip gecesini gündüzlerine katarak binbir emekle bu sınavı geçmek için elerinden geleni yapıyorlar bu gün gelip çattığında ise heyecan gittikçe Artıyor bir yandanda ya kazanamazsam ben ne yaparım aileme ne derim gibi düşünceler beynimizi kemirir durur

Sanki bu sınav herşeyin sonuymuş gibi öyleki bazen yaşamımızında önüne geçer yani hayati önem taşıyor

Peki buraya kadar böyle bundan sonrası ne olacak kazanan neyi kazanacak kaybeden neyi kaybedecek

Kazananlar için şartlar uygunmu bundan sonrası için ekonomik vede eğitim açısından herşey yolunda gidecekmi?
    Kazanmayanlar için hayat biticekmi umutlar sönücekmi?herşeyi ile bu sınava bağlananlar bu durumu nasıl atlatacak

Ben bugün bunları düşündüm durdum ellimde olsa şu öss yi kaldırırdım çünkü bu gençleri bu duruma düşürmeye hiç kimsenin hakkı yoktur
    Bu kabusa artık son verilmeli

Hepimizin en doğal hakkı olan eğitim herkes için sağlanmalı okumak isteyen herkes kendi alanında yeteneğine uygun alanda eğitimini sürdürmeli böyle saçma sapan bir sınav kaldırılmalı

Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz sizinde kabusunuz oldumu?

Gülşah

2. ero

ero Daimi Üye

umarım kazanırsın Gülüş.

bu zamanda üniversiteye girmek zor iş doğrusu.

asıl zor olanıda, giriş kriterleri olarak kabul görmüş; dersane, özel ders alma gibi faaliyetleri, öğrencilerin kafalarına olmazsa olmaz gibi lanse eden çevreler.

tüm öğrencilerin başarılı birer ülkem vatandaşı olması dileği ile......

malum, okuduğunu farklı algılayanlar da var (ÖYLE OLMAMASI DİLEĞİ İLE)....

Sayfayı Paylaş