Bilgisayar açılış mesajları Ad soyad girin Şifrenizi girin İkametgah girin Nüfus sureti girin Annenizin kızlık soyadını girin İnternette gideceğiniz adresi yazdıktan sonra ekrana gelen mesajlar: Eminmisiniz? Ciddimisiniz? Bak son defa soruyorum? Günah benden gitti, bağlıyorum? E-mail almak için yapılması gereken işlemler: Nüfüs cüzdanı aslı ve fotokopisi İkametgah senedi Savcılık temiz kağıdı 6 fotoğraf Son üç ay içinde alınmış isme tescilli elektrik,su,doğalgaz faturası(ödenmiş olacak) Erkek kullanıcıların askerlikle ilişkileri olmadığına dair tescil belgesi veya teskere belgesinin noter tasdikli sureti 18 yaşını doldurmamış kullanıcılarda velilerinin yazılı izin belgesi Not: internet E-mail kullanım depozitosu 400$olup aylık 50milyon kullanım ücreti alınacaktır. Faturasını ödemeyen abonenin E-maili kesilir. (Not:internet işleri genel müdürlüğü, hiçbir tebligat yapmadan abonenin e-mail adresini önceden haber vermeden kapatma veya değişme hakkına sahiptir) Bağlanamama mesajları: Bu siteye giriş internet yüksek konseyi tarafından yasaklanmıştır. RTUK bu siteyi, çocukların zihinsel gelişimini engellediğinden dolayı 1(bir) gün süre ile kapatmıştır. Aradığınız adres anayasaya aykırı bulunmuştur. Site borcundan dolayı kapatılmıştır Bağlanma mesajları: -Sitemizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz, sitemize girmekle artık sadece bizim sitemize geleceğinize ve başka hiçbir adrese girmeyeceğinize dair bir anlaşmayı kabul etmiş oluyorsunuz. Bu durumu kabul ediyorsanız 'Evet' etmiyorsanız 'Hayır' tuşuna basın. -İhtilaf halinde İstanbul Mahkemeleri geçerli olacaktır. Hata mesajları: Ulaşmaya çalıştığınız bilgisayarın mahallesinde elektirikler kesik olduğundan bağlantı kurulamıyor. Eksik tuşa bastınız. Lütfen tekrar deneyin. Q harfine bastınız, bu durumun bir yanlışlık sonucu olduğuna inanıyorsanız , birkez daha Q harfine basmanız halinde bilgisayarınız takibe alınacaktır. Hatasız bilgisayar olmaz. Kime şikayet ederseniz edin...
tabi bu işin komik yönleri ama biz türk milleti olrak neden böyle kendimizi işin daha iyisini biz yaparız yerine kendimizi küçük görüyoruz onu anlamıyorum....bence belkide en güzel olabileceği şekilde yaparlardı en kolay ve enrahat kullanım sağlayacağı şekilde neden olmasın ...