Amcamın kızının yazdığı şiiri sizle paylaşmak istiyorum canlar. ayağımızdan lastik çıktı ayakkabı giydik basma fistan bitti kumaş kot giydik saç kestirdik boya makyaj yaptık insana döndük sandık dostum yanıldık aldandık aksine insanlık bitti bir tepeden bir tepeye sesle haberleşirdik her kimi görsek hemen selamlaşırdık ev oturmaları komşu çayları da kalmadı üçü bir arada çıktı gelinlere kolaylık kahveninde hatrı kalmadı insanlık bitti yer sofrasının yerini rahat masalar aldı örtülü set divanların yerini kaneler kapladı bakır kapların yerini cam porselen aldı bir sahanda kırk kaşık sallama bitti bireysel yaşamaya başladık ama insanlık bitti bir evde on on beş kişi yaşardık ama yinede iki gözlü evlere sıgardık on odalı yerlerde üç beş kişi olduk dar geldi evler biz ve eşyalara biz bize dar gelir olduk insanlık bitti bilgisayarlar çıktı faceler açtık cep telefonları çıktı mesajlar yazdık kim sag kim ölü hep haberdardık dostan arkadaşdan sanal haber aldık teknoloji ilerledi ama İNSANLIK BİTTİ... BİZLER BİZLERİ UNUTTUK DOSTUM İNSANLIK BİTTİ....... JÜLİDE Ş......