>> > DOĞRU ERKEK >> >> > Kadının biri kumsalda >> >> > yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, >> >> > kadın lambayı kumların içinden >> >> > çıkarmış,ovalamış. >> >> > Lambadan cin çıkmış >> >> > ve; >> >> > -Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün >> >> > öyle dile demiş.Kadın hiç tereddüt >> >> > etmeden, cebinden bir harita çıkararak >> >> > -Orta Doğu´da barış istiyorum. Bu haritadaki >> >> > ülkeleri >> >> > görüyormusun? Bu ülkelerin birbiriyle >> >> > savaşmayı bırakmasını, barışın tesis >> >> > edilmesini diliyorum. diyivermiş. >> >> > Cin haritaya bakmış ve dehşetle; >> >> > - Tanrı aşkına Kadın! >> >> > Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar. >> >> > Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunu >> >> > yapılabilecğini sanmıyorum.Başka bir dilekte >> >> > bulun.diye bağırmış. >> >> > Kadın birkaç dakika >> >> > düşünmüş ve ; >> >> > - hayatım boyunca doğru >> >> > erkeği bulamadım bilirsin; hem düşünceli,hem >> >> > karizmatik , hem eğlenceli biri,sevecen, ilgili, >> >> > sürekli futbol izlemeyecek ve ömür boyu sadık >> >> > olacak erkek diliyorum.demiş. >> >> > Cin derin >> >> > bir iç çekmiş: >> >> > -Uzat şu kahrolası >> >> > haritayı!!!
:-D :-D Vallahi super olmus yhaaa gulmekten kırıldım diyemieyecem derdim cok o yuzden kusura bakma can ama gerçekten harika !!
süper kesinlikle süper çok zeki bir cinmiş işinde iyi olduğundan da eminim emeğine sağlık can çok güldüm