Log in or Sign up
Alevi Canlar
Forums
>
Alevilik
>
Sorularınız, Cevaplarınız ve Anketlerimiz
>
Ziyaretçiler ( Soru - Cevap )
>
hz.Ali sevgisi mi önce gelir yoksa hz.Muhammed mi
>
Reply to Thread
Name:
Verification:
25'ten 9 çıkarsa kaç kalır?
<p>[QUOTE="ero, post: 41879, member: 3155"]<font face="Tahoma">Gülleri Teze Geldi</font></p><p><font face="Tahoma">Önü Sıra Kamberi </font></p><p><font face="Tahoma">Ali Yel Murteza Geldi</font></p><p><font face="Tahoma"><br /></font></p><p><font face="Tahoma">Eyvallah Şahım Eyvallah </font></p><p><font face="Tahoma">Hak Lailahe İllallah</font></p><p><font face="Tahoma">Eyvallah Pirim Eyvallah </font></p><p><font face="Tahoma">Adı Güzeldir Güzelşah</font></p><p><font face="Tahoma">Eyvallah Şahım Eyvallah </font></p><p><font face="Tahoma">Hak Lailahe İllallah</font></p><p><font face="Tahoma">Sen Alisin Güzelşah </font></p><p><font face="Tahoma">Şahım Eyvallah Eyvallah</font></p><p><font face="Tahoma"><br /></font></p><p><font face="Tahoma">Ali Bizim Şahımız </font></p><p><font face="Tahoma">Kâbe Kıblegâhımız</font></p><p><font face="Tahoma">Mihraçtaki Muhammed </font></p><p><font face="Tahoma">O Bizim Padişahımız</font></p><p><font face="Tahoma"><br /></font></p><p><font face="Tahoma">Padişahım Yaradan </font></p><p><font face="Tahoma">Okur Aktan Karadan</font></p><p><font face="Tahoma">Ben Pirimden Ayrılmam </font></p><p><font face="Tahoma">Bin Yıl Geçse Aradan </font></p><p><font face="Tahoma"><br /></font></p><p><font face="Tahoma"><br /></font></p><p><font face="Tahoma">Aslanda belguzarım </font></p><p><font face="Tahoma">Ben sevdanla gezerim </font></p><p><font face="Tahoma">Hasretler kavuşmuş </font></p><p><font face="Tahoma">Ben daha intizarım</font></p><p><font face="Tahoma"><br /></font></p><p><font face="Tahoma">İntizarlık çekerim </font></p><p><font face="Tahoma">Lablerim bal şekerim </font></p><p><font face="Tahoma">Ben pirden ayrılalı </font></p><p><font face="Tahoma">Göz yaşını dôkerim</font></p><p><font face="Tahoma"><br /></font></p><p><font face="Tahoma"><br /></font></p><p><font face="Tahoma">Dökerim gôz yaşını </font></p><p><font face="Tahoma">Gôr mevlanın işini </font></p><p><font face="Tahoma">Keşiş kurban eyledi </font></p><p><font face="Tahoma">Yedi oğlunun başını</font></p><p><font face="Tahoma"><br /></font></p><p><font face="Tahoma">Keşiş kurban eyledi </font></p><p><font face="Tahoma">Melekler gül eyledi </font></p><p><font face="Tahoma">Celabın bir şar yaptı </font></p><p><font face="Tahoma">Kapısın dört eyledi</font></p><p><font face="Tahoma"><br /></font></p><p><font face="Tahoma">Dört eyledi kapısın </font></p><p><font face="Tahoma">Lali mercan yapısın </font></p><p><font face="Tahoma">Yezitler şehit etti</font></p><p><font face="Tahoma">İmamların hepsini</font>[/QUOTE]</p><p><br /></p>
[QUOTE="ero, post: 41879, member: 3155"][FONT=Tahoma]Gülleri Teze Geldi Önü Sıra Kamberi Ali Yel Murteza Geldi Eyvallah Şahım Eyvallah Hak Lailahe İllallah Eyvallah Pirim Eyvallah Adı Güzeldir Güzelşah Eyvallah Şahım Eyvallah Hak Lailahe İllallah Sen Alisin Güzelşah Şahım Eyvallah Eyvallah Ali Bizim Şahımız Kâbe Kıblegâhımız Mihraçtaki Muhammed O Bizim Padişahımız Padişahım Yaradan Okur Aktan Karadan Ben Pirimden Ayrılmam Bin Yıl Geçse Aradan Aslanda belguzarım Ben sevdanla gezerim Hasretler kavuşmuş Ben daha intizarım İntizarlık çekerim Lablerim bal şekerim Ben pirden ayrılalı Göz yaşını dôkerim Dökerim gôz yaşını Gôr mevlanın işini Keşiş kurban eyledi Yedi oğlunun başını Keşiş kurban eyledi Melekler gül eyledi Celabın bir şar yaptı Kapısın dört eyledi Dört eyledi kapısın Lali mercan yapısın Yezitler şehit etti İmamların hepsini[/FONT][/QUOTE]
Log in with Facebook
Your name or email address:
Do you already have an account?
No, create an account now.
Yes, my password is:
Forgot your password?
Stay logged in
Alevi Canlar
Forums
>
Alevilik
>