Valla ben bu yemeği çok beğendim sizlede paylaşmak istedim.Paraya da gerek yok bedeniniz ve yüreğinizdeki tüm malzemelerle yapabilrisiniz. Yemek adı:İNSANLIK Kullanılacak Malzemeler: Bir Ölçü...........:Günaydın İki Ölçü...........:İyi Geceler Birazcık...........:İlgi Bir Tutam........:Anlayış Normal Ölçüde.:Nezaket Bir Tatlı Kaşığı..:Tolarans HARIZLANIŞI Malzemeyi iç dünyanızdan alın.Yıkamanıza gerek yok.Tertemizdir. Gönül teknenizde yavaşça karıştırın. Kokusu her yanınıza sinince içine duygu şerbeti karıştırın. Karışımı hayat tabağının içine boşaltın üzerini sevgi marmelatıyla süsleyin. Birkaç parça gökkuşağının renginden serpiştirin. Gün boyu afiyetle yiyin. Ha! Bu arada sadece kendiniz yemeyin HERKESE VERİN
çok güzel yemek tarifi yasemincim bütün insanlara bu yemek tarifinden vericem ozaman belki herşey insanlık adına güzel olur emegine saglık
yasemincim eline sağlık bu tarif çok güzel herkes bu tarifi uygulasa keşke işte ozaman dünya yaşanası biryer olur tüm insanlık mutlu yaşar
gerçekten çok güzel paylaşımın için saol!!!!!!!!!!!!insanlık değerlerini bir kez daha hatırlamıış oldum!!!!!!!!!!