Hayat Güneşinin Anlamı Nedir Diye Sorsalar

Konu, 'Genel Bölüm' kısmında sessiz-okyanus tarafından paylaşıldı.

1. sessiz-okyanus

sessiz-okyanus Daimi Üye

Hayat benim için ne demektir diye sorsalar.Ne cevap vereceğimi bilmeden söylenir dururum.Şu varki ruhum heran acı çekmekle içime sığmayan isyanlarla çırpınıp duruyor.Oysa ki hayallerim,düşlerim farklıydı.Her zaman her dakika geçmişi,bugünü,geleceği aynı anda yaşıyorum.Aslında geçmişimi yok etmek ve bazı şeyleri hatırlamak bile istemiyorum.Hatta kurtulmak istiyorum.Hayatımı olgunlaştıran,ruhumu dizginleyen geçmişimi yok edemiyorum.Sanki koca bir ömür o geçmişin elindeymiş gibi.Bazende öyle şeyler oluyor ki diyorum hayat güneşini yansıttı bana diyorum.İçimi ısıtmaya,bana karşı gülmeye başladı diyorum ama bir bakıyorum çoktan güneşim yok olmuş karabulutlar almış yerini gene fırtına gene sessizlik gene gökgürültüsü gibi gürleyen çığlıklar yokolan umutlar ve yağmur gibi yağan gözyaşları.Biranda yokolmuş güzel günler sanki bir gecede hepsi bitmiş tükenmiş gibi.Fakat her doğan güne merhaba demek zorundasın her gelen geceye merhaba demek zorundasın.Hiçkimse sormaz,duymaz o gecelerde o akşamlarda neler olur.Kimileri tatlı sohbetlerde,kimileri mutludur,kimileri açtır,kimileri mutsuz.....Böyledir hayat kimi zaman acımasız kimi zaman insaflı.Hiçbir zaman o güneşini insanlığa aynı şeklilde yansıtmaz kimilerine yalancıdır;ısıtır sanırsın ama ayazdan donarsın,kimilerine öldürecek kadar sıcaktır.Hiçbir zamanda aynı gülmez herkese sadece birilerine kahkaha atar birilerine gülümser.....
    NEDENN???EŞİT DEĞİLMİYİZ?İNSANLARIN BİRBİRİNDEN NE FARKI VAR.....???.....EŞİTSEKKKK ADALET NERDEEEEEEE.........??????

2. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

İnanılmaz güzel bir paylaşım :) Canım çook saolll tam beni anlatan bir paylaşım :)

3. sessiz-okyanus

sessiz-okyanus Daimi Üye

saoll canımmm ben yazdımm alıntı değilll kendii içimdekilerrii anlattımm :) bir kaç tane daha var onlarıda palaşacağımm:):)saol beğendiğin içinnn:) okuduğun içinn:):)

4. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

aaa inanmıyorum ben netten buldun sandım.... Çok ama çooooooooooook beğendim cidden harikasın... Anlaşılan seninde kalbin ve duyguların çok derinlerden yaralı benim gibi.....

Sayfayı Paylaş