Ayın hilalisin güneşin nuru¸ Seni sordum Leylalara gül yârim. Zühre yıldızının haklı gururu¸ Seni sordum Ferdalara gül yârim. Umman vadisinde çırpınan suya¸ Sevgiyi işleyen derin duyguya¸ Ömür girdabında öze vurguya¸ Seni sordum deryalara gül yârim. Sevgi limanımsın geldim kıyına¸ Yaban el giremez gönül koyuma¸ Hasretteyim özlem düştü payıma¸ Seni sordum hülyalara gül yârim. Yüreğim lav oldu aşk ateşinde¸ Yaralı ahuyum koşma peşimde¸ Acep görürmüsün bir gün düşünde¸ Seni sordum rüyalara gül yârim. Bir demet gül serdim geçtiğin yola¸ Gönlümü sayettim tuttuğun dala¸ Seyir defterinde¸ verdim de mola¸ Seni sordum ziyaıara gül yârim. Sevgini gül diye koydum sepete¸ Hüsnünü ay diye diktim cekete¸ Aşkını işledim ezel ebet'e¸ Seni sordum sevdalara gül yârim.
:lol: GÜL YARİM, GÜL YARİM, ÖMRÜMÜ YEDİN EY GÜZEL YARİM, TERKEDİP GİTTİN YA BENİ,GÜL YARİM, CEHENNEM BİLE BÖYLE YAKMADI BENİ OY YARİM, ASLANİ SEVDİ SENİ, BİLMEMKİ NE BULDU SENDE BU DELİ, SÜRGÜNLERDE GÜL YARİM, BENİM SEVDİĞİM GÜL YARİM, SENİ SEVDİMDE NE OLDU DÖNDE Bİ BAK YARİM, ÖMRÜN BOYUNCA GÜL YARİM, ONUNLA MUTLU OL EY YARİM, GÜL YARİM YÜZÜN GÜLSÜN YARİM.MUTLU OL GÜL YARİM... :lol: