Hic bir şey enqeL oLamıyoR ben biLe enqeL oLamıyorum qözyasLarıma Sewqim qeRcek HayaTım Sahte RüyaLaRım sahTe Tek qeRceqim sana oLan sewqim Hani derdin ya Canım diye biLiyormuSun o sözLeri öyLe özLedimqi Seni öyLe çok özLedimki AnLatamıyorum kimseye duyquLarımı SewiyoRum seni Seni we sana aiT oLan herSei Yüreğim senin aşkım GözLerim Tek sorunum tutamadıqım qöz yasLaRım Hayata söz weRdim biLiyormuSun Dedimqi oNun qeLmesi icin qeRekirSe canımı weRiRim ömRüm senin Şimdi yüreqimiN sesini dinLiyorum ^! senin dediqin qibi awazım cıktıqı qadar susuyorum aşKım susuyoRum !!!^^ Hic bir şey enqeL oLamıyoR ben biLe enqeL oLamıyorum qözyasLarıma Sewqim qeRcek HayaTım Sahte RüyaLaRım sahTe Tek qeRceqim sana oLan sewqim Hani derdin ya Canım diye biLiyormuSun o sözLeri öyLe özLedimqi Seni öyLe çok özLedimki AnLatamıyorum kimseye duyquLarımı SewiyoRum seni Seni we sana aiT oLan herSei Yüreğim senin aşkım GözLerim Tek sorunum tutamadıqım qöz yasLaRım Hayata söz weRdim biLiyormuSun Dedimqi oNun qeLmesi icin qeRekirSe canımı weRiRim ömRüm senin Şimdi yüreqimiN sesini dinLiyorum ^! senin dediqin qibi awazım cıktıqı qadar susuyorum aşKım susuyoRum !!!^^
bu cok guzledıı ama susmamak lazım o ıstesede senın soyleyecek sozun varsa susma soyle ne olursa olsun ...sen ustune dusenı ıcınden gelenı yapmıs ol..gayrı o bılmesse anlakı DEGMEZ..... emegıne saglık bıtanem ...
Hic bir şey enqeL oLamıyoR ben biLe enqeL oLamıyorum qözyasLarıma Sewqim qeRcek HayaTım Sahte RüyaLaRım sahTe Tek qeRceqim sana oLan sewqim Hani derdin ya Canım diye biLiyormuSun o sözLeri öyLe özLedimqi Seni öyLe çok özLedimki aslında seversen hiç susmucaksın susarsanda kaybeden sen oluyosun emegine saglık can çok güze bi şiirdi