Gerçek bi olay gülmek için birebir

Konu, 'Komik yazılar' kısmında WorldFe tarafından paylaşıldı.

1. WorldFe

WorldFe Daimi Üye

--------------------------------------------------------------------------------

Adamın biri gittiği otele kaydını yaptırmış odasına çıkmış. Odasında masanın üstünde bir bilgisayar görmüş ve karısına mesaj yollamak istemiş. Mesajını yazmış ama yanlışlıkla başka adrese yollamış. Aynı gün başka biryerde bir kadın kocasının cenaze töreninden yeni gelmiş. Bilgisayarında bir mail görmüş arkadaşlarından geldiğini düşündüğü e-maili okumaya başlamış. Okuduktan sonra olduğu yere yığılıp kalmış. Odaya giren annesi kızını yerde öylece görünce e-maili okumaya başlamış. Kime :Sevgili karıma Konu :Yeni ulaştım Tarih :25/05/2005 Sevgili karıcığım benden mesaj aldığına şaşıracağına eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize mesaj gönderebiliyoruz. Her şey yarın senin buraya geleceğin düşünülürek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım sende benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin. NOT:Burası çok sıcak

2. bluedream

bluedream Daimi Üye

ben olsam ölürdüm orda.kadın yine bayılmış ölmüş kocasından msj geldigini sanmış yazık ya :D :D :D :D :D :D komik ama

ellerine saglık cihan

3. Hulya

Hulya Daimi Üye

:D :D Yazik yaa ben olsaydim korkudan sok olurdum .. insan okuyunca guluyor ama kendini o kadinin yerine koydugunda gercekten sok ve yazik bi olay her ne kadar yanlisliklan yollanmis olsa bile.. kimsenin basina gelmez ins...

4. teksin

teksin Daimi Üye

5. yasemin

yasemin Daimi Üye

hoş yaa bayılmak ne kelime ölürdüm galiba ben

6. cagdas

cagdas Daimi Üye

:D :D Gerçekten Şok edici bir durum kadın açısından yazık be

7. bluem

bluem Daimi Üye

:D :D :D :D :D :D :D tesadüfe bak ya yalnışlıkla kime gitmiş.Kadın iyi kalp krizi geçirmemiş :D :D :D

8. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

cok komıkk yaa gecenler habelerde gordum aynı olayı yapmıslar bı bayana cıldırıyomus nerdeysee :) :)

9. gülüş

gülüş Daimi Üye

:) tesadüfe bak yaa inanılmaz :)

10. devriim

devriim Daimi Üye

emgıne saglık inanılmayacak bı tesaduf :) :)

11. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

Evet dilekcim o olayı gazetede bende okudum adam ölmeden önce arkadaşına vasiyet etmiş
    Arkadaşıda adamın msnini kullanarak kadını korkutmuş kadıncağız psikolojik yardım almaya başlamış
    Aslına bakarsanız birazda komik ama şahsen o kadınların yerinde olmak istemem :D :D :D

12. N-u-r-a-y

N-u-r-a-y Daimi Üye

:eek: süperdi yaa waLLa :) :)

emeqine saqLık WorldFe

13. xx_filiz_26_xx

xx_filiz_26_xx Aktif Üye

süper di yha :)
    allahtann kadın sadece düşüp bayılmış ben olsam kadının yerine kocamın yanına giderdim kalpten :DD :DD

emegine saglık

Sayfayı Paylaş