Gerçek aşkı bulabilecek misiniz? Arkadaşlar çıkan sonuçlarınızı yazarsanız sevinirim Benim sonucum: Aşktan kaçıyorsunuz Aşktan kaçıyorsunuz, çünkü aşık olanların başlarına gelenleri görüyorsunuz etrafta. Kimi zaman da adına aşk denilen şey içinizi kaldırıyor. Çünkü henüz sizin kendi aşk tanımınız yok. Onu büyütüp beslemediniz. Gündelik ilişkilerine aşk diyen insanlara aldanıyorsunuz, çünkü aşk hakkında fazlaca kafa yormadınız. Onun bir tuzak olduğunu düşünüyorsunuz. Sizi çekip götüreceği yerin karanlık olduğunu zannediyorsunuz. Bir kerecik izin verin kendinize, aşkı anlamaya çalışın, canınızı bilerek yakmayacağını göreceksiniz. Korkmayın ondan, hadi ama, biraz yaklaşın...
Aşktan kaçıyorsunuz Aşktan kaçıyorsunuz, çünkü aşık olanların başlarına gelenleri görüyorsunuz etrafta. Kimi zaman da adına aşk denilen şey içinizi kaldırıyor. Çünkü henüz sizin kendi aşk tanımınız yok. Onu büyütüp beslemediniz. Gündelik ilişkilerine aşk diyen insanlara aldanıyorsunuz, çünkü aşk hakkında fazlaca kafa yormadınız. Onun bir tuzak olduğunu düşünüyorsunuz. Sizi çekip götüreceği yerin karanlık olduğunu zannediyorsunuz. Bir kerecik izin verin kendinize, aşkı anlamaya çalışın, canınızı bilerek yakmayacağını göreceksiniz. Korkmayın ondan, hadi ama, biraz yaklaşın... emeğine sağlık güzel bir paylaşım
sanırım artık benden geçti artık hiç kıymeti yok bu saatten sonra gerçek aşk gelse nolur gelmese nolur. siz çözün testi kızlar gerçek aşkı bulmanızı temenni ederim.
Aşk sizi bekliyor. Özünüzde onu besleyecek her şeye sahip olduğunuzu biliyor. Kapılarınızı kapattığınız için size dokunamıyor. Savunma duvarlarınızı yükselttiğiniz için sizi göremiyor. Ama biliyor ki siz iç evinizde, yalnızlık adını verdiğiniz odada bir şeyler beklemektesiniz. Oysa aşk ancak siz yola çıktığınızda bulunabilecek bir şey. Kendiliğinden kalkıp gelmeyecek yanınıza. Emek isteyecek, yorgunluk isteyecek... Ter kokunuza karışacak onun büyülü kokusu... Kalkın yerinizden, perdeleri açın gözlerinizdeki, göreceksiniz aşkın yolunuzu nasıl da sabırsızlıkla gözlediğini... işte bu testler bile anlamıs
Aşktan kaçıyorsunuz Aşktan kaçıyorsunuz, çünkü aşık olanların başlarına gelenleri görüyorsunuz etrafta. Kimi zaman da adına aşk denilen şey içinizi kaldırıyor. Çünkü henüz sizin kendi aşk tanımınız yok. Onu büyütüp beslemediniz. Gündelik ilişkilerine aşk diyen insanlara aldanıyorsunuz, çünkü aşk hakkında fazlaca kafa yormadınız. Onun bir tuzak olduğunu düşünüyorsunuz. Sizi çekip götüreceği yerin karanlık olduğunu zannediyorsunuz. Bir kerecik izin verin kendinize, aşkı anlamaya çalışın, canınızı bilerek yakmayacağını göreceksiniz. Korkmayın ondan, hadi ama, biraz yaklaşın... ben kaçmıyorum o bana oynamıyor)
Gerçek aşk sizsiniz Gerçek aşkı elbette bulacaksınız. Çünkü siz bizatihi aşksınız. Sizi bulan kişi bulmuş olacak o aşkı. Onulmaz bir biçimde aşkla yoğrulmuşsunuz. İsteseniz de bu zamanın ilişkilerine tahammül edemiyorsunuz. Herkes gibi olmak istediğiniz oluyor elbette, çünkü aşk kaçınılmaz olarak canınızı yakıyor. Ama olmuyor işte, ille de aşkı ciddiye alıyorsunuz. Onu yaşıyor, bütün hücrelerinizde hissediyorsunuz. Bir gün, ama çok çok sonra bu dünyaya el sallarken kalbiniz aşka doymuş olacak, gözünüz arkada kalmayacak. Pek doğru gelmedi bana