Aşkı bulduğumu sandım sende Aşkı sevdiğini sandım bende Senle ve ben acıyı sevda sandık Geldik yolun sonuna Asla aşk heryerde bahar değil Bizde aşk kışlara hep gebe Yar ısıtamadın gönlümü Isıtamadın kalbimi bundan fazla anladım alışamadık biz bize konuşamadık gözgöze bundan fazla farzet kapılıp biz delice aşk seline farzet yaşadık doyduk güzele Aşkı bulduğumu sandım sende Aşkı sevdiğini sandım bende Senle ben acıyı sevda sandık Geldik yolun sonuna Asla aşk heryerde bahar değil Bizde aşk kışlara hep gebe Yar ısıtamadın gönlümü Isıtamadın kalbimi bundan fazla anladım alışamadık biz bize konuşamadık gözgöze bundan fazla farzet kapılıp biz delice aşk seline farzet yaşadık doyduk güzele Aşkı bulduğumu sandım sende Aşkı sevdiğini sandım bende Senle ben acıyı sevda sandık Geldik yolun sonuna .............
Asla aşk heryerde bahar değil Bizde aşk kışlara hep gebe Yar ısıtamadın gönlümü Isıtamadın kalbimi bundan fazla emegine saglık canım bu güzel paylaşımların için teşekkürler sanaa..
birşey değil ablacım.......burda paylaştığım bütün yazılar benim aynam........ yani beni ifade ediyor....
evet canım seni ve insnları diyelim çünkü düşünürsen bi bakarsan herkesi anlatıyo bana görede beni anlatıyo insan her okudugu bi satırda kendini buluyo gerçekten ben burda bi çok paylaşımda kendimi buldum gerçek anlamıyla