SENİ SEVİYORUM 6. hafta: Seni seviyorum 6. ay: Tabii ki, seni seviyorum 6. yil: Seni sevmesem çoktan çeker giderdim EVE GELİŞ 6. hafta: Askim, ben geldim 6. ay: Selam! 6. yil: Annen ne yemek yapmis? KAPI ÇALINDI 6. hafta: Zahmet etme, ben açarim 6. ay: Ben açayim mi kapiyi? 6. yil: Yahu su kapiya baksaniza! TELEFONDA 6. hafta: Sevgilim, Ayse telefonda 6. ay: Seni ariyorlar 6. yil: Telefoooon! ÇOCUKLUĞA DAİR 6. hafta: Zor bir çocukluk geçirmissin 6. ay: Senin anan da cins ha 6. yil: Ulan tam da anana çekmissin TATİL PLANLARI 6. hafta: Bu yaz seni Venedik´e götürecegim 6. ay: Tatilde Ankara´ya gitsek ne olur? 6. yil: Niye, evin suyu mu çikti? HEDİYELER 6. hafta: Bu yüzügü insallah seversin 6. ay: Resim çerçevesi aldim, her zaman lazim 6. yil: Su parayla kendine bir sey al FIKIR AYRILIKLARI 6. hafta: Ben pek bu fikirde degilim 6. ay: Bu konuda yanlis düsünüyorsun 6. yil: Saçma sapan konusma, Allahini ´seversen SİNEMAYA GİDİLİYOR 6. hafta: Hangi filmi görmek istersin? 6. ay: Evita´ya gidelim mi? 6. yil: Evita´yi gör, ben çok begendim KÜÇÜK SAKARLIKLAR 6. hafta: Üzülme sevgilim, leke yapmaz 6. ay: Dikkat etsene yahu! 6. yil: Amma da sakarsin be kadin! YEMEKLER 6. hafta: Yaptigin yemeklere de bayiliyorum 6. ay: Bu aksam ne yiyoruz? 6. yil: Gene mi makarna! ELBİSELER VE ALIŞVERİŞ 6. hafta: Bu elbise sana çok yakismis 6. ay: Bir elbise daha mi aldin? 6. yil: Kaç para verdin buna? ÖZÜR DİLEMEK 6. hafta: Özür dileyecek bir sey yapmadin ki 6. ay: Biraz dikkat etsene be kizim 6. yil: Hay senin eline...
Selenay bu yazıyı gülerek okudum : Herhalde yedinci yıla girilirse herşey dahamı yoluna girecek acaba diyede düşündüm
emegıne saglık sultannn valla dogrulluk payı yok deıgl yanıı aten bahane arıyorum ıyıce sogudum evlılıkten
onu bunu bilmem soğuyacak birşey yok gençler ben adam gibi adam birini bulursam anında nikah masasındayım
tabii ki canısı sadece gül ve geç gülün diye ekledim zaten herşeyden önce sevgiden bile önce saygı lazım birbirine saygı duyan insanlar zamanla değişmez saygıyı kaymetmedikleri sürece