Yalnızlıklarım var bidolu, çoğul sayfalardaâ¦Kararmaya yüz tutmuş yalnızlıklar.. her sayfada griye çalan haykırışlar ! Sessizliklerim var, tren düdükleri gibi yırtıcı.Yüksek sesli acılarım var, kıpırtısız ; bir yel esse yırtılacak⦠Korunaklarım var, bu yüzden zifiri aydınlıklarımâ¦yollarım var yolsuz, sonlarım sonsuz⦠Göz bebeklerimden hissizlik taşıyor ağlamaklıâ¦Sözlerimden fersizlik akıyor..İçim üşütmüyor dışımıâ¦Ellerim kararsız iki sonbahar yaprağı..Dizimde derman, sözümde ferman yok! Gözümde ağlayamamış iki damla öyle eksik duruyor..Dilimde anlatamamış sözler içimi boğuyor..okunmuyor düşlerim⦠Bir sigara ucunda yaşamak gibi hayatım.Öyle anlamsız, öyle zararlı kendineâ¦Devasız derde doktor çağırmak gibi, merhemsiz yaraya ilaç çalmak gibiâ¦İnanmayarak aynadaki suretine aldanmak gibiâ¦İyileşmeyeceğini gördüğün halde, avunmak dediğin; dumanları çekmek ciğerineâ¦Ölmek üzere⦠Hep yüzünü aradım bu kentin tüm insanlarındaâ¦Ama yoktu hiçbirinde, gözlerinde büyüyen o ırmak.Yoktu , düşlerini gözlerinden akıtmış biriâ¦uzak bir kentti yüreğin, gitmelere açık kapılar bırakan..Dönüşlerin tedavülden kalktığı bir yoldu için..keşke bu kadar gitmiş olmasaydın..Bir iz kalsaydı bir yerlerde⦠Şimdi yara bere yüreklerimiz ; aynı beste, ayrı makamâ¦Döküyoruz içimize geceyi..Sözlerim yokluğa çalarken ; mevsimim de kış olmuş bak ! Kar yağıyor kirpiklerime, kırgınlıklar oturmuş ömrümeâ¦Bir eksik harf dilimde..Adı sen olan bir sürü suskunluk ektim içimeâ¦Lakin düşler de küser kaderineâ¦çünkü bunca ayrılık bu hasta yüreğe fazlaâ¦Düşümden düştüm, gidişine al beni⦠Niye girdi ki yollar aramıza, içimde kocamanken, niye bunca hüzün ? kırık bir düş içimi acıtan, gözlerimde kıştan arta kalan, ıslak bir hazanâ¦Başımı yaslayacağım diyarlarım yok ! Konuşarak kirletmeyelim düşlerimizi, yüksek sesle susalımâ¦geceye, aşka, yalnızlığa türküler yazalımâ¦Varsın bilmesin hiç kimse. Düşürüp hava boşluğuna canım sözleri, arkasından bakmayalımâ¦Bizim söylenmemiş sözlerimiz olsun, kalp çeperlerimize sıkışıp kalanâ¦Bizim hiç konuşamadığımız bir mutluluğumuz olsun, gözlerimizden taşanâ¦!
Konuşarak kirletmeyelim düşlerimizi, yüksek sesle susalımâ¦geceye, aşka, yalnızlığa türküler yazalımâ¦Varsın bilmesin hiç kimse. Düşürüp hava boşluğuna canım sözleri, arkasından bakmayalımâ¦Bizim söylenmemiş sözlerimiz olsun, kalp çeperlerimize sıkışıp kalanâ¦Bizim hiç konuşamadığımız bir mutluluğumuz olsun, gözlerimizden taşanâ¦! çok güsel son cümleler çok içten sölenmiş emegine saglık