Dilekçe diye bune denir işte:)

Konu, 'Komik yazılar' kısmında LinkinPark tarafından paylaşıldı.

1. LinkinPark

LinkinPark Daimi Üye

Diski genel müdürlüğüne

Ben halis toprak bağlar sakinlerindenim.Apartmanımızın önünde yapılan işler yanlış yapılmıştır.projesi uygun değildir.Procesine göre bunlar dizilmemişlerdir.Ben kesinlikle kapımın önünde paca(baca) istemiyorum.ve karşıyım sökülmesini istiyorum.Çünkü ben bir defa pacanın içine düştüm ve elimden ceptelefonum nokia ellibiron kayboldu.Ben on yıldır kanalizasyon işi yaptım ama böyle hata görmedim.vatandaş mağdurdur. proce hatalıdır.Bunda hat azdır.Daha iri ve büyük bir hat yapılmalıdır.İhtiyaç halinde proce size çizip verebilirim. mütait ile yaptığım görüşme neticesinde procem kabul edilmedi.Kontrollen konuş dediler.Kontrol denilen bozo tamamdır dedi.Ama paca hala yapiliy.Kontrol kahveden çıkmi...çalışan işçiler pis ve işden anlamiy.Bize sümük atiy.valilikle görüşecem.tüküriler apartmana ve işiyler.Eşşoğlular.

bu bir dilekçeden aynen alınmış arkadaslar begenınıze sunuyorum yorumu sıze kalmıs ben dıyecek bırsey bulamadımda:D

2. :):) komikmiş..
    ama ben ne komiklerini görüyorum:)
    beterin beteri var diye buna derler..
    sağolasın eğlendim gece gece :)

3. LinkinPark

LinkinPark Daimi Üye

ne dmek rica ederim ufakta olsa bir tebessüm saçtırabiliyorsak insanların yüzünden n mutlu bize:) artık daha komıklerınıde senden beklıyoruz o zman :D

4. gkyd

gkyd Yeni Üye

güzelmiş

5. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

cok guzeldı :)) ve gercek olduguna emınım gayet masumane yazılmıs..tesekkurler yener

6. kutlay

kutlay Daimi Üye

ellibiron :D

7. LinkinPark

LinkinPark Daimi Üye

rica ederim arkadaşlar ne demek yukardada dediğim gibi ufakta olsa bir tebessüm saçtırabiliyorsak insanların yüzünden n mutlu bize:)

8. oktay

oktay Daimi Üye

Hiç okuma yazma bilmeyen var hala bu devirde buna da şükür bence :D

Sayfayı Paylaş