Direniyorum, Umutla ve isyankar bir tavırla Elbet sabah olacak diye Kovalıyorum gece yarısı bir bir saatleri Akrebin birilerini kovalayıp kovalamaması umrumda değil, Zamanı da tınlamıyorum üstelik, Yaşlanacakmışım, kimin umrunda? Kendi ellerimle hayatımın duvarlarına çizdiğim siyah samaşığın yeşermeye uğraşması gibi direniyorum.... Yeşermeye çalışıyorum hayata karşı, Yeşili sevmiyorum ama Nedendir bilmem ama o renklere sahip doğayı seviyorum.... Ve umut ediyorum, Birgün hayat bana değil, ben hayata bakıp güleceğim, ve dileniyorum... her an ellerimi açıp, dilendiğim bu hayattan artık AşK dileniyorum, Ama yine de her geldiğinde aşka direniyorum.....
Direniyorum, Umutla ve isyankar bir tavırla Elbet sabah olacak diye Kovalıyorum gece yarısı bir bir saatleri Akrebin birilerini kovalayıp kovalamaması umrumda değil, Zamanı da tınlamıyorum üstelik, Yaşlanacakmışım, kimin umrunda? Kendi ellerimle hayatımın duvarlarına çizdiğim siyah samaşığın yeşermeye uğraşması gibi direniyorum.... Yeşermeye çalışıyorum hayata karşı, Yeşili sevmiyorum ama Nedendir bilmem ama o renklere sahip doğayı seviyorum.... Ve umut ediyorum, Birgün hayat bana değil, ben hayata bakıp güleceğim, ve dileniyorum... her an ellerimi açıp, dilendiğim bu hayattan artık AşK dileniyorum, Ama yine de her geldiğinde aşka direniyorum..... direnmekk güzelde ablammm yaa yorulursaan direnmektnnn