Şizofren dediler bana deli dediler isyan ettim hayata dünyaya deli değilim Ben diye Bir gün baktım ki dört duvar arasında ellerim bağlı oturuyorum doktormuş Gelen.. Yalvardım yakardım deli değilim ben diye Sevgilim nerede diye. Beyaz önlüklü adam buradakilerin hepsi Dışarıdakilerden akıllı sen deli değilsin. Neydi dedim suçum Aynaya bakarken konuşmam mı duvarlara dalıp konuşmam mı akan bir çeşmeye Bakarken ağlamam mı.? Doktor hiç bir şey demedi. Ama ben devam ettim. Aynaya bakarken Kendimi Sevgimi sevdamı görürüm ben. Ve anlatırım kendime tekrar tekrar sebebi bir gün kalbim sevgiyi unutmasın Diye sevgilimi unutmasın diye. Duvarlara bakar konuşurum ben. Benim Duvarımda onun resmi vardı koskocaman.. Bana hep derdi ben senin her zaman yanındayım.. Bak resmim bile duvarında baş ucunda.. Ben bir gün yanında olmazsam ona bak. Yine söyle haykır bana olan sevgini. Derdi. Çeşmeye benzetirdi göz yaşlarımı. Ne zaman onun yokluğunu hissetsem gözümden Yaş akardı farkında olmadan usull usul.. Dayanamazdım onsuz bir güne değil bir saate değil bir dakikaya.. Ağlardım Sessiz ve içten.. Keşke bana okadar çok söz Vermeseydi keşke bana aşkım demeseydi. Doktor ben deli değilim.. Çıkarın Beni buradan ben sevgilimin yanına gitmek istiyorum. Gözünün içene bakıyorum anlasana beni doktor.. Onu çok özledim. Sende olmaz Deme.. Ben neden buradayım doktor. Neden? Bırak beni gideyim. Onun toprağını birkez daha koklayım miss kokan papatya Kokusunu içime çekeyim. Bizim sevdamızın adını papatya koymuştuk.. O kadar masum o kadar güzel ve Anlam taşıyan başka bir çiçek yoktu Bizim için. Son gittiğimde yine toprağı papatyalarla kaplıydı. Onlar solmadan Ben bu hayatta kaybolmadan son bir kez daha Gideyim doktor. Ne olur beni rahat bırak. Bana Nail ilaçlar veriyorsun. İçim Kan ağlarken gözümden yaş akmıyor. Duyamıyorum sevdanın kokusunu, hissedemiyorum içtiğim suyun tadını.. Doktor Ben deli değilim. Ben çok sevdim. Ama aldılar onu Elimden gömdüler diri diri toprağa. Son bir kez göreyim dedim. Kimse izin Vermedi. O benim karım o benim aşkım dedim. Kimse duymadı. Kim derdi ki şu doğumhane kapısından sevgilinin ve masum oğlunun ölü Çıkacağını.. Doktor deli değilim Ben. Deli Değilim!..
GERÇEKTEN MÜKEMMEL PAYLAŞIMLAR BUN LAR GÜLŞAK GERÇEKTEN SİZMİ YAŞADINIZ ÇOK MERAK ETTİM EMEĞİNİZE SAĞLIK