değmezsin ağlamaya bitip tükenmiş ömür herşeyimi harcadım uğruna çok aptalmış bu gönül hayaller asmıştım aşk uğruna gönlün duvarlarına ümitler yeşertim aşk kokulu ömrün baharlarına azıcık sevseydin şükretseydin sevdamızın hatrına değdi mi yitirmeyi düşleri böyle bir hiç uğuna gözüm kör olmuş aşkından yazık beni acıtsanda suçlamadın tek başına sevmek yetmiyormuş biraz geç oldu ama anladım... değmezsin ağlama bitip tükenmiş ömür herşeyimi harcadım uğruna çok aptalmış bu gönül.... ÇOK APTALMIŞ BU GÖNÜL....
azıcık sevseydin şükretseydin sevdamızın hatrına değdi mi yitirmeyi düşleri böyle bir hiç uğuna gözüm kör olmuş aşkından yazık beni acıtsanda suçlamadın tek başına sevmek yetmiyormuş biraz geç oldu ama anladım... değmezsin ağlamaya bitip tükenmiş ömür herşeyimi harcadım uğruna çok aptalmış bu gönül.... Eline sağlık Asi_prenses güzel paylaşımın için teşekkürler...
Rica ederim ablacım ...Nezih in bi şarkısı bu... Bu şarkıyı isterseniz burdan dinleyebilirsiniz : İzlesene.com : Video - nezih-değmezsin ağlamaya