Seni özlemek geldi içimden Çocukluğumu özler gibi Babamın eve gelişini gözler gibi Sobanın üzerinde kızarmış ekmek Çaydanlıkta tıkırdayan çay İçmek geldi seni içimden Oh çekerek yudum yudum Ağlamak geldi içimden Hüngür hıçkırık çocukça Hiç neden olmasa bile Türlü kaprisler yaparak sana... Karanlıktan korktum da yine Yatağında uyumak istedim Sokulup kedi gibi koynuna Sıcaklığını duymak istedim Haydi evcilik oyna benimle Çamurdan köfteler yap bana Bu yaramaz bebeğine Ninniler söyle dizinde Haydi çocuk gibi davran bana Hiç olmadığım kadar çocukça Çocukluğuma ver bütün bunları Farzet ki - Çocukça aşık olmak geldi içimden... Eskişehir Gürcan Günay
emegıne saglık erkan guzeldı gercekten bende ozgenın dılegınden dılıyorum cocukca ve masum asklar dılerım...
Hiç olmadığım kadar çocukça Çocukluğuma ver bütün bunları Farzet ki - Çocukça aşık olmak geldi içimden... emegine saglık kaptan keşke çocukluk aşk hep kalsaydı saf temiz yalansızz nerdee varmı şimdilerde böle bi aşkk...
erkan inşallah senin çocukluk aşkında aklına gelmemiştir... Ama teşekkürler. Bir anlıkta olsa eminimki herkesi eskilere taşıdın
Eline sağlık erkan çok güzel bi paylaşım olmuş teşekkürler, çocuklukta sadece aşklar değil herşey saf ve temiz keşke çocuk kalabilseydik.