CANLAR ARANIZDA HİÇ KEŞKE SÜNNİ OLSAYDIM DİYEN VARMI???

Konu, 'Ziyaretçiler ( Soru - Cevap )' kısmında gizem tarafından paylaşıldı.

1. evet kimseyi inciltmek istemiyorum ama siz anında BANNED yapmısınız yanlış kelimeler kullandıysam uyarırdınız mesajısızdaki gibi ben burda bilgi almak için burdayım yanlış bilgilerimide düzeltmek için ama siz banned yapmısınız istrseniz config.php dosyanızı elinize verebilirim baya eski bir forumsunuz 2005 den bu yana acıksınız tavsiyem fullbackup alman ne olur ne olmaz

ClanDelici

2. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

config.php elimize verirmisin çok bilmiş... ben bulamıyorumda.. :)

devran bunu beğendi.
  3. gagarint

gagarint Yeni Üye

sunni olarak doğmuş, ama artık bektaşi gibi yaşayan ben, çok isterdim alevi doğmak, sanmam ki tersi istensin

ünver55 ve Alevi_Kaptan bunu beğendi.
  4. ben bir sünniyim ve gurur duyuyorum kur'anı kerimi okumadığınız orda namaz yok yazısından belli ve hadişi serfileride okumadığınızdan belli peygamberimiz cami yapılırken sırtında kerpic tasımıs sonra yıktırmıs hz ömer yaptırımsı bu cok sacma değil mi arkadaslarım ve kesinlikle alevilik önde gelir diye birşey yok 2 yıl arapca okudum kur'anı kerimide hatmettim yaradanıma sükür. sünni insanlardan kötülerde var dinini gerektiği gibi yasamayanlar ama bunları genelleme yapmak cok yanlıstır ben dinimi okudum öğrendim hz ali'yide cok seviyorum ALLAH'ın arslanı cünkü ama Hz MUHAMMET s.a.v bize islamiyeti getirdi ve alevi sünni ayrımı yapmadan savaşlarda namazlarını kılan sahabeden iyimi biliyorsunuz tüm yorumlara cevaben yazıyorum yanlıs anlaşılma olmasın.. ve suanda evli olduğum eşimde alevidir ailem vermedi sevdim dürüstlüğüne inandım 3 yıldırda evliyim cok iyi bir insan keskelerim olmadı ama bu alevi olduğundan değil gercek bir insan olduğundan onun inancınada saygı duyuyorum oda benim inancıma saygı duyuyor ve ALLAH'A inanıyor bu herseyden önemlidir. hepiniz RABB'ime emanet olun Pınar Demirci ....

5. kilinczeki

kilinczeki Üye

töbe töbe aklımıza ne getiriyon sen yahu

6. kilinczeki

kilinczeki Üye

töbe töbe aklımıza ne getiriyon sen yahu

7. Saka_12

Saka_12 Üye

Allah korusun tüm insanlarımızı.

8. Ýnsanolyeter

Ýnsanolyeter Misafir

Hepimiz sonunda Allah'ımıza döneceğiz Allah bizi en razı olduğu şekilde yanına almayı nasip etsin.

Sünni-Alevi hepimiz insanız. Allah-Muhammed hepimizin dilinde. Bu ayrılıklar kinler çok saçma.

Sayfayı Paylaş