Buda Öqrenciye Hitabe:)

Discussion in 'Komik yazılar' started by LinkinPark, Nov 1, 2009.

  1. LinkinPark

    LinkinPark Daimi Üye

    Ey haylaz öğrenci! Birinci vazifen, bütün birlerini kurtarmak, bütün öğretmenlere yalakalık yapmaktır.
    Sınıfta kalmamanın yegane temeli budur. Bu temel senin en kıymetli hazinendir. Sınıfta seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dişi ya da erkek, inekler çıkacaktır. Bir gün sınıfta kalacağım diye endişelenirsen, sınıfta kalmamak için bütün kopya çeşitlerini deneyeceksin. Bu kopyalar arkadaşlarının kağıtları ya da senin ufak yazıtların olabilir. Kopya vermeyen ya da ispiyoncu arkadaşlar, bu dünyada emsali görülmemiş bir işkenceye mahrum kalabilirler. Cebren ve hile ile tımarhaneye benzeyen sınıfın, bütün köşeleri zapt edilmiş, bütün hocalar başında dikilmiş ve bütün inekler sınıf dışarı edilmiş olabilir. Bütün bu eziklikler içinde bile, bütün hocalar çok psikopat bulunabilirler. Hatta bu manyaklar egolarını tatmin etmek için birbirinden kazık sorular sormuş olabilirler.

    Ey kopyacının evladı!.. İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, sınav kağıdını doldurmaktır.Muhtaç olduğun bilgi, cebindeki küçük kopyada mevcuttur.
     
  2. Asi_Prenses

    Asi_Prenses Daimi Üye

    YAW YETER ALLAH AŞKINA GEBERDİM GÜLMEKTEN YAAA ÇOK KOMİK ŞEYLER EKLEMİŞSİN ÇOK SAĞOLLL ŞAFTIM KAYDI GÜLMEKTEN:D:)))):(y:(Y:(Y
     

Share This Page