Düşlerin en güzel olanı bile uyandığında yok olur ,biter.O yüzdende adına düş denmiştir.Bazıları yaşanamayacak kadar çok seçkintir düşlerimizin. En olmadık zamanlarda zuhur ederler içimize ve o kadar anlıktırki tamamıyla hiç kalmaz bu aklımızda. En güzel anlarımızda ,düşe benzer; bazen öyle çabuk ve tez uçup giderki bizden yaşanmamış gibi gelir insana. Hani düşü bitiren bir alarmdır,hani haydi geç kaldın işe diyen davudi bir sestir ya hayatta yaşanan en güzel anlarıda çalan karga sesli alarmlar vardır hep. Çok düşümüzü çalarlar bizden.Umudumuzu çalarlar,gülüşümüzü,gülümüzü çalarlar elimizden. Körolası kaderdir bu!!! Yüzümüzde çizgiler bırakan,acıyla anımsanan ancak düş kılıklı gülüşlerimiz kalır dudağımızın yanan kıyısında. Kader,her gülmeye yüz tutan yüreğe bir yangın koyup gidendir. Kader,elinin içindeki sıcaklık değil,tersindeki soğukluktur. Kaçıncıdır bu çalınan düşüm elimden bilmiyorum. Hangisi kaderdi,hangisi sendin bilmiyorum. Gözlerinden uykuya direnen yüreğim;kadere kaçıncı düşte boyun eğdin sen! Hani güçlüydün ya sen!! Kader geldi,düşte kaldın sen. Yine hüsrandır,yine düşmektir bulutların üstünden. Gülmesi olmayan düşlerim var benim. Canım burnumda,çıkmaya hazır bedenimden yüreğim. Artık kader,bana ulaşamayacağın kadar uzağım düşlerimden..
Kader,her gülmeye yüz tutan yüreğe bir yangın koyup gidendir. EVET İŞTE KADER ÇOK GÜZEL Bİ PAYLAŞIM EMEGİNE SAGLIK DİLEK..