Giriş Yap veya Kayıt Ol
Alevi Canlar
Forum
>
Alevilik
>
Sorularınız, Cevaplarınız ve Anketlerimiz
>
Ziyaretçiler ( Soru - Cevap )
>
Bizler doğuştan ALEVİYİZ...Peki sizce bir insan sonradan alevi olabilir mi?
>
Konuyu Cevapla
Ad Soyad:
Doğrulama Sorusu
:
25'ten 9 çıkarsa kaç kalır?
<p>[QUOTE="hakikat nedir, post: 37223"]<span style="color: Green"></span></p><p><span style="color: Green"><br /></span></p><p><span style="color: Green"> Olurmu öyle sey ya Bizim sucumuz ne ?? </span></p><p><span style="color: Green"> ben 1 sene öncesine kadar Sünni idim gerceklerden haberim yoktu nasil olsun Alevi denildimi Hz Aliye inanlar namaz kilmayanlar v.s diye ögretildi bize. 4 halife islami kurtardi v.s diye yalanlar ögretildi Peygamber efendimizin Ehli Beytini hic bilmyiordum Hz Ali hakkinda gercekleri bilmiyordum</span></p><p><span style="color: Green">$imdi soruyorum size bunlari bize ögretmedilerse bizim mi sucumuz gercekler ört bas edildiyse biz napalim ve dogru yolu bulduk ama dogustan Alevi degiliz diye Sünni mi olim ben simdi napim söyleyin.. ( Ögretmeyen anne babamiz degil Peygamber efendimiz öldükten sonra islami bölmeye calisanlarin planiydi bunlari siz daha iyi bilirsiniz yani bir kac senelik olay degil ) ve durup dururken kimse kendi mezhep inden süphe etmez takii Hakikati ögrenene kadar.</span>[/QUOTE]</p><p><br /></p>
[QUOTE="hakikat nedir, post: 37223"][COLOR="Green"] Olurmu öyle sey ya Bizim sucumuz ne ?? ben 1 sene öncesine kadar Sünni idim gerceklerden haberim yoktu nasil olsun Alevi denildimi Hz Aliye inanlar namaz kilmayanlar v.s diye ögretildi bize. 4 halife islami kurtardi v.s diye yalanlar ögretildi Peygamber efendimizin Ehli Beytini hic bilmyiordum Hz Ali hakkinda gercekleri bilmiyordum $imdi soruyorum size bunlari bize ögretmedilerse bizim mi sucumuz gercekler ört bas edildiyse biz napalim ve dogru yolu bulduk ama dogustan Alevi degiliz diye Sünni mi olim ben simdi napim söyleyin.. ( Ögretmeyen anne babamiz degil Peygamber efendimiz öldükten sonra islami bölmeye calisanlarin planiydi bunlari siz daha iyi bilirsiniz yani bir kac senelik olay degil ) ve durup dururken kimse kendi mezhep inden süphe etmez takii Hakikati ögrenene kadar.[/color][/QUOTE]
Facebook Hesabınla Giriş Yap
Ad soyad veya e-mail:
Sitemize üye misin?
Hayır, şimdi üye olmak istiyorum.
Evet, şifrem:
Şifreni mi unuttun?
Sürekli bağlı kal
Alevi Canlar
Forum
>
Alevilik
>
Sorularınız, Cevaplarınız ve Anketlerimiz
>
Ziyaretçiler ( Soru - Cevap )
>
Bizler doğuştan ALEVİYİZ...Peki sizce bir insan sonradan alevi olabilir mi?
>
Forum
Forum
Kısayol Linkler
Daha Detaylı Arama Yap
Yeni Mesajlar
Üyeler
Üyeler
Kısayol Linkler
Önemli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Haber Kaynağı