Giriş Yap veya Kayıt Ol
Alevi Canlar
Forum
>
Alevilik
>
Sorularınız, Cevaplarınız ve Anketlerimiz
>
Ziyaretçiler ( Soru - Cevap )
>
Bizler doğuştan ALEVİYİZ...Peki sizce bir insan sonradan alevi olabilir mi?
>
Konuyu Cevapla
Ad Soyad:
Doğrulama Sorusu
:
25'ten 9 çıkarsa kaç kalır?
<p>[QUOTE="devran, post: 37221, member: 6315"]mikael can ALEVİLİK din değildir.neyi tartışmak yada neyin cevabını almak istiyosun bilmiyorum ama açık ça yaz da yardımcı olalım biz insanı ayırmayız soyumuz Adem peygambere dayanıyo elbet tüm insanlığın olduğu gibi</p><p>hak isteseydi insanı tek ırk yaratırdı ancak insanları ırk ırk yarattı ve yeryüzüne gönderdi yeri ve göğü insanların emrine verdi ilk inkarcı adem atanın oğludur kendi kardeşini öldürdü ve iki kız kardeşini kendine aldı bu insanlığın çoğala bilmesi içindi elbet tabi sen maymundan türediğimize inanıyorsan o başka ırk ırk olmamızın sebebini kimseye soramazsın yada bunu yargılayamassın.</p><p><br /></p><p>hepimizin bi soyuvar alevilikte böyle sonradan olunamaz benim sülalemden olmayıp sadece soyadını benimki ile aynı yapsan benim soyumdan olurmusun ? olamassın bu gerçekbişey </p><p> Aleviler Hz.Ali nin evinden o ocaktan olanlardır o ocaktan dağılan horasanlılardanız insanı insandan ayırmayız herkes bi can dır bizim için </p><p>Allah a inıyoruz </p><p>peygamberimiz Hz.Muhammed</p><p>kitabınız Kur-an'ı Kerim</p><p>dinimiz İslam</p><p>haa işte bunun dışında yolumuz ALEVİLİK </p><p>dört kitap var dördüde hak değil mi sen hangisini istersen o nu seç cennet ALLAH ın vaadi kim gider kim gitmez kimse bilemez </p><p><br /></p><p><br /></p><p>kısaca cevap verilebilecek şeyler iste can bizde sana yardımcı olalım yok tartışalım tartışmak istiyorum merak ediyorum diyorsan sitede sohbet odası var gelirsin oraya tartışırız katılımcı olacağını sanıyorum bunu şöyle yap hafta sonu cumartesi akşamları olabilir gel bidiğiniz kadarıyla yardımcı olalım sana can .</p><p><br /></p><p>kusurumuz varsa affola saygılar. </p><p><br /></p><p style="text-align: center"> sohbet odası :<a href="http://www.alevicanlar.net/alevi-sohbet-chat-arkadaslik-canlar-sohbet.html" class="internalLink ProxyLink" data-proxy-href="http://www.alevicanlar.net/alevi-sohbet-chat-arkadaslik-canlar-sohbet.html">http://www.alevicanlar.net/alevi-sohbet-chat-arkadaslik-canlar-sohbet.html</a></p> <p style="text-align: center"><br /></p><p>[/QUOTE]</p><p><br /></p>
[QUOTE="devran, post: 37221, member: 6315"]mikael can ALEVİLİK din değildir.neyi tartışmak yada neyin cevabını almak istiyosun bilmiyorum ama açık ça yaz da yardımcı olalım biz insanı ayırmayız soyumuz Adem peygambere dayanıyo elbet tüm insanlığın olduğu gibi hak isteseydi insanı tek ırk yaratırdı ancak insanları ırk ırk yarattı ve yeryüzüne gönderdi yeri ve göğü insanların emrine verdi ilk inkarcı adem atanın oğludur kendi kardeşini öldürdü ve iki kız kardeşini kendine aldı bu insanlığın çoğala bilmesi içindi elbet tabi sen maymundan türediğimize inanıyorsan o başka ırk ırk olmamızın sebebini kimseye soramazsın yada bunu yargılayamassın. hepimizin bi soyuvar alevilikte böyle sonradan olunamaz benim sülalemden olmayıp sadece soyadını benimki ile aynı yapsan benim soyumdan olurmusun ? olamassın bu gerçekbişey Aleviler Hz.Ali nin evinden o ocaktan olanlardır o ocaktan dağılan horasanlılardanız insanı insandan ayırmayız herkes bi can dır bizim için Allah a inıyoruz peygamberimiz Hz.Muhammed kitabınız Kur-an'ı Kerim dinimiz İslam haa işte bunun dışında yolumuz ALEVİLİK dört kitap var dördüde hak değil mi sen hangisini istersen o nu seç cennet ALLAH ın vaadi kim gider kim gitmez kimse bilemez kısaca cevap verilebilecek şeyler iste can bizde sana yardımcı olalım yok tartışalım tartışmak istiyorum merak ediyorum diyorsan sitede sohbet odası var gelirsin oraya tartışırız katılımcı olacağını sanıyorum bunu şöyle yap hafta sonu cumartesi akşamları olabilir gel bidiğiniz kadarıyla yardımcı olalım sana can . kusurumuz varsa affola saygılar. [CENTER] sohbet odası :[URL]http://www.alevicanlar.net/alevi-sohbet-chat-arkadaslik-canlar-sohbet.html[/URL] [/CENTER][/QUOTE]
Facebook Hesabınla Giriş Yap
Ad soyad veya e-mail:
Sitemize üye misin?
Hayır, şimdi üye olmak istiyorum.
Evet, şifrem:
Şifreni mi unuttun?
Sürekli bağlı kal
Alevi Canlar
Forum
>
Alevilik
>
Sorularınız, Cevaplarınız ve Anketlerimiz
>
Ziyaretçiler ( Soru - Cevap )
>
Bizler doğuştan ALEVİYİZ...Peki sizce bir insan sonradan alevi olabilir mi?
>
Forum
Forum
Kısayol Linkler
Daha Detaylı Arama Yap
Yeni Mesajlar
Üyeler
Üyeler
Kısayol Linkler
Önemli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Haber Kaynağı