bı sebebı vardır mutlaka ... ...akraba evlılıgı mesela yada hamıleyken yapılan yanlıslar bu tarz durumları allah'ın cezası olarak gormuyorum herseyın bı sebebı mutlaka vardır...
gerçekten çokk tuhaf ve dileğimin dedği gibi herşeyin bir açıklaması vardır bununda vardır ama gerçekten allah ibret olsun diyede yaratmış olabailir bilmiyorum ama gerçekten allah kimseyi böyle sınamasın
Allah annesinin babasinin yardimcisi olsun. Dilegin dedigi gibi sebebsiz olmuyor bu seyler. Ben allahin cezasi veya ibret olsun diye yaratmistir diye düsünemiyorum. O an durum nekadar kötü görünsede her isin bir hayirinin olduguna inaniyorum.
oofff allahım çok kötü oldum, yav asi can sende nerden bulup ekliyosun böyle şeyleri nutkum tutuldu allah anasına babasına yardım etsin allah başa vermesin çok zor bi durum
cok korkunc---göruntu---yani...ibretlik resmen..ama insan oglu arsiz...anlamaz... o aile ne yapicak bu durumda.....
ayyyy Bismillahirahmanirahim bu nee yaa ALLAH büyüktür işte ondan herşey bekliyoz o ne derse o olur canlar dilegimin dedigi gibi onun rızkı bu dünyada böyleymiş ALLAH yardım etsin ailesine.