Bismillahirrahmanirrahim... Bu neeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

Discussion in 'Korku Odası / İlginç Olaylar' started by Asi_Prenses, Sep 10, 2009.

1. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

2. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

bı sebebı vardır mutlaka ... ...akraba evlılıgı mesela yada hamıleyken yapılan yanlıslar

bu tarz durumları allah'ın cezası olarak gormuyorum herseyın bı sebebı mutlaka vardır...

3. kutlay

kutlay Daimi Üye

4. boyuta gecmıs bı vatandas

4. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

töbeler tövbesi ....

5. sessiz-okyanus

sessiz-okyanus Daimi Üye

gerçekten çokk tuhaf ve dileğimin dedği gibi herşeyin bir açıklaması vardır bununda vardır ama gerçekten allah ibret olsun diyede yaratmış olabailir bilmiyorum ama gerçekten allah kimseyi böyle sınamasın

6. fefe

fefe Misafir

Allah annesinin babasinin yardimcisi olsun. Dilegin dedigi gibi sebebsiz olmuyor bu seyler. Ben allahin cezasi veya ibret olsun diye yaratmistir diye düsünemiyorum. O an durum nekadar kötü görünsede her isin bir hayirinin olduguna inaniyorum.

7. ero

ero Daimi Üye

-----------------------------

8. nevzat52

nevzat52 Daimi Üye

allah kimsenin başına vermesin.....

9. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

oofff allahım çok kötü oldum, yav asi can sende nerden bulup ekliyosun böyle şeyleri nutkum tutuldu allah anasına babasına yardım etsin allah başa vermesin çok zor bi durum :(

10. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

11. MeLtEmM

MeLtEmM Üye

allahım allahım

12. Yazık yahu.. Ne kadar kötü bir durum.. Sanırım akraba evliliğinden kaynaklanan birşey.

13. kigi12

kigi12 Daimi Üye

bende cok ürktüm ya... :(

14. cangibi2008

cangibi2008 Daimi Üye

cok korkunc---göruntu---yani...ibretlik resmen..ama insan oglu arsiz...anlamaz...

o aile ne yapicak bu durumda.....

15. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

ayyyy Bismillahirahmanirahim bu nee yaa ALLAH büyüktür işte ondan herşey bekliyoz o ne derse o olur canlar dilegimin dedigi gibi onun rızkı bu dünyada böyleymiş ALLAH yardım etsin ailesine.

Share This Page