Bir Moderatorun banlanma kabusu!! Moderatörümüz forumda o gün onlarca kişiyi banlayarak yoğun geçen ve yorgun bir günün ardından yatağına uzanır ve hemencecik uykuya dalar⦠Rüyasında lunaparka gider ve âat çemberi kap marlboroyu´ cuda biraz stres ve karavana attıktan sonra canı çarpışan otolara binmek ister⦠kırmızı bir otomobil seçer kendine ve sakin sakin demir yüzeyde huzur içinde ilerlerken o da ne?!... bir anda etrafını hiç tanımadığı âsen bizi banladın biz de seni banlıycaz⦠senbizi banladın biz de seni banlıycazâ diye bağıran (büyük ihtimal eski forum üyesi) korsan kılıklı başka driver lar tarafından bir köşeye sıkıştırılır⦠Moderatörümüz ecelinin geldiğini düşünerek soğuk terler dökmeye başlamıştırâ¦ İşte o an⦠içlerinden biri ileri atılır ve şöyle der: Ey moderatör arkadaş hatırlıyor musun bir zamanlar biz de bu forumun üyesiydik⦠ama şimdi sefil, biçare, kimsesiz, boynu bükük, başka forumlardan da dışlanmış lunaparklarda haraç toplayarak geçimini sağlamak zorunda bırakılmış bu insanları hadırladın mı? Moderatör: Yutkunarak⦠kusura bakmayın bende emir kuluyum forumun bazı kuralları var ona uymayanları ikaz edip eğer gene problem devam ediyorsa da banlamak zorundayım⦠Eski üyelerden biri: Bak arkadaşım şimdi aramızda bir karar aldık ve seni forumdan banlayacağız çünkü 10 banlı eski üye birleşerek böyle bir gücü eline geçirebiliyor bunu çok iyi biliyorsun ⦠nasılmış nickinin üzerinde bir çizgiyle dolaşmak ? anlarsın o zamanâ¦(hem de kırmızı çizgi⦠hehehehee..diyerek aralarında gülüşürler) Moderatör: Yapmayın arkadaşlar, kıymayın bana⦠benim bütün hayatım forum da geçiyor⦠nasıl yaparsınız bunu bana etmeyin eylemeyin (hafif ağlamaklı bir sesle)⦠Eski üyeler: Bunu, bizi banlamadan önce düşünecektin⦠Moderatör çaresizlik içinde sonunu beklemektedir⦠Lütfen bir şans tanıyın bana⦠der. Eski üyeler aralarında fısıldaştıktan sonra⦠Tamam sana bir şans vereceğiz ama başka şansın yok ona göre⦠Nu diyerek hep bir ağızdan rahmetli Erol TAŞ gibi acımasız ve gaddar bir edayla gülerler⦠ŞARTIMIZ ŞU: Sabah kalkar kalkmaz ⦠Kutsi´ den âBana ne Bana ne´ şarkısını dinleyip , Osmanlı Bankasına gideceksin 25415â¦â¦â¦. No lu hesaba 250 bin lira yatıracaksın⦠oradan koşarak eve dönüp VCD Player de Banker Bilo filmini izleyip; Bandırma vapuruyla karşıya geçeceksin ve saat 12 ile 14 arası bir daha içinde BAN hecesi geçen herhangi bir şeyin önünden geçmeyeceksin, herhangi biriyle görüşmeyeceksin⦠yoksa banlanmaktan seni kimse kurtaramazâ¦ve tüm bu olanlardan kimseye bahsetmeyeceksin⦠Moderatör bu şartları hemen kabul eder⦠Birsüre sonra uyanırâ¦. Alahım kabusmuş şükürler olsunâ¦der ama yinede tedirgindir⦠bir süre düşündükten sonra içini bir korku sarar⦠ya tüm bunlar gerçekse⦠aman Allahım⦠der ve hemen mp3 arşivinden Kutsi´nin âBana ne´ adlı parçasını bulur ve dinlemeye başlar⦠ardından aceleyle giyinip Osmanlı Bankasının yolunu tutar verilen hesaba 250 bin lirayı yatırır⦠oradan koşarak eve döner ve VCD arşivini karıştırır Allahım yok Banker Bilo yok⦠Hemen yolun karşısındaki kiralık VCD film ciden birtane zor da olsa Banker Bilo filmini bulur hemen ve gelip izlemeye başlar ve ardından Bandırma vapuruyla karşıya geçer geri döner⦠Artık dermanı kalmamıştır⦠evin yolunu tutar ve bu arada saat 12 yi çeyrek geçmektedir tedirginliği daha da artarak eve doğru ilerlerken o da ne tam karşıdan okuldan arkadaşı Bancan gelmektedir ⦠hemen ara sokaklardan birine dalar â¦Aman Allahım sokağın her iki tarafı da Osmanlı Bankasının banklarıyla döşenmiştir⦠kalbi durmak üzeredir⦠hemen bir taksi çevirip kafasını eğerek evin yolunu tarif eder⦠Oh be⦠evimdeyim evimdeyim yaşasın⦠başardım⦠der buarada saat 14 e 1 dk vardır o arada birses evin telefonu... hemen sarılır telefona ⦠telefondaki ses: Merhaba aşkııım. ben BANU
emeğine sağlık ilginçti ama bizim cihan zeki çocuktur kanmaz böyle şeylere :-D banu'ya ne diyeceğine gelince aşkım der