bir gün diye başlıyordu seninle her düşünce....

Konu, 'Genel Bölüm' kısmında seyduna_34 tarafından paylaşıldı.

1. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

Bir gün diye başlıyordu senle her düşünce; bir gün buluşuruz ya da konuşsak bir gün belki de istemiyorsundur ama belki Bir gün
    Bir güne bağlıydı umutların sanki. Benimle olacak bir güne!
    Bir gün konuşabilecek miydik?

Sanki hayatını bu ince umut iplikleri sarıyordu; çekimser gibi ama bir o kadarda istekli. Bakışını, yüzünü hatta sesinin tonunu sürekli hayal ettiğin birinin seni ikilemde bırakmasına aldırmadan, her reddedilişte tekrar söylemek, bu anlamsız gibi görünen ama içini kemiren saçma sapan duygu yüzünden her adımının reddine katlanıyordun; sanki danışıklı dövüş gibiydi. Yarı kaçıyordum kırmamak için yarı yargılıyordum.

Olmazdı ki canım bu kadar. Sen hep sabreden taraf mı olacaktın?

Hayata bir bağ lazımdı senin için belki; o ben olsaydım ya da uzun uzun konuşsaydık yitirdiklerimize dair. Anlatılacak kırgınlıklarımızı, bırakılıp kaçarken yaşadığımız o ince sancıları, terk ederken sırtımızdan sızan ince yıkılışları Ben aslında o kadarda masum değilim. Kimseyi de çok sevmedim, hatta kendimi bile, belki senin olman değiştirecek bu yaptığım her sahtekârlığı, yüzüm olmadan konuşacağım senle, sadece iç yüzümle, içimden konuşacaktım bir süre

Söylemek isteyip söyleyemediğimiz ne çok şey vardı tuşların üstünde yazılıp silinen ya da ne kadar şüpheliydi bazen bu yazışmalar. Güven bu tuşların neresinde başlardı.
    İhtiyaçlarımız, duygularımız beklentilerimiz; konuşmadan, yüz yüze gelemeden daha ne kadar sürebilirdi ki?
    Bir gün konuşmalıydık seninle yüz yüze, uzun bir sohbetimiz olmalıydı hayata dair. Kimlik karmaşamız çözümlenmeliydi belki, ya da güvenebilmeyi becerebilmeliydik. Hatta gülmeliydik. Ciddi Ciddi gülmeliydik bu çarpık ironiye.

Halimiz ne kadar acınası olmuştu. Biz fark etmeden de artık yakın çevremizle gerçeklerimiz arasında ne kadar yabancılaşmıştık. Tanımadığımız kimselerden medet bekler olmuştuk. Maksat muhabbet

Kimse alınıp gücenmiyordu üstelik. İki kelimede anlaşılıyordu hali pür melalimiz. Muhabbet olsun yahu yoksa ne işim olur gır gır işte& savunmaya bak Müthiş! Böyle bir davanız olsa ve haklı olsanız; avukatlara gerek kalmazdı. Basitti çünkü anlamda Kavramda Hepimiz yetiyorduk birbirimize ve hepimizin derdi malum işte

Şimdi düşünüyorum da ne kadar sırlı dünyalarımız, beklentilerimiz hiç tanımadığımız birine anlatacak kadar yormuş bizi, içimizdeki her kargaşa dostlarımızdan gizlenmiş ya da dostum dediğimiz ama düşüncelerimizi yanında açıklamaktan utandığımız malum kıstaslara dönüşmüş. Onların ne diyecekleri o derece önemli olmuş ki biz vazgeçmişiz dost olmaktan. Bilgisayar ekranında akan yazılarla kaynaşmışız.

Aşkımızın uzun metrajlı versiyonlarını ekrana aktararak yaşıyoruz Bir cam açıp seyrine dalıyoruz karakaşlı yârin endamına… Dokunmadan seviyoruz Dokunmadan konuşuyoruz… Söylemeden konuşuyoruz Dilimiz yok Ellerimiz de VE yüreğimiz
    Çıkıp karşısına sadece seni seviyorum diyemiyoruz Ne bronz tenine aşığım ne 7 kat parlatıcı sürülmüş ıslak görünümlü dudaklarına

Gece kâbuslarımdan uyandığımda; gözlerine baktığım zamanlar aklıma gelip rahatlatacak beni… Seni bunun için sevmek istiyorum
    Herkes gittiğinde senin kalmanı istediğim için

Işıklar söndüğünde elini tutabilmek için Yanında olabilmekten korkmayacağım ve vazgeçmeyeceğim için seviyorum seni

Beceriksizliklerimi kabul ettiğin için duracağım yanında Mükemmelleştirmediğimiz için güzel olacak hayat Sevgim daha çok artacak.

Hiç ayrılmayacağım yanından bir başkası için Buruşacaksa da ellerin ve gözlerinin feri bir zaman sonra azalacaksa ama yanında olacaksam seveceğim seni Hiç korkmadan basılı duracak adımlarım sana bir şey olmasın diye

Pazar filelerini ben taşıyacağım belin ağrırken Tuşlara hapsolmayacak sevgim

Varlığımızın devamı bitse de dudaklarını en son ben öpeceğim

Cep telefonunda sıralanmış saçma mesajlarla kandırmayacağım seni
    Kuşumsun bebeğimsin diyerek kapılmayacak duyguların bana

Alıp başımı gitmek istemeyeceğim her tartışmamızdan sonra Gitme dediğini bileceğim için gitme dedirtmeyeceğim sana… Gururum sevgimin önünde koşmayacak Sesindeki ton düşüklüğü yetecek endişelenmeme

Hem her şey olacaksın hem her şeyim

Sallayacağım konu komşuyu Onlara ne diyebileceğim Ne olursa olsun senden vazgeçmeyeceğim

Kandırılmamış bir sevgin olacak Kandırmayan sevgilin birde

Kötüysen sesim çıkmayacak sen iyi olana kadar ve iyiysen geceler bir şölen yaşayacak şafak sökene kadar

Belki biraz patavatsız olacağım, ya da sakar, ya da çok hızlı aşacağım mesafelerim olacak ve ihmalime kızacaksın, ama dönüş yolunda sen olduğun için es geçeceksin bu yanlarımı

Tuşlara hapsetmeyeceğim Ne seni Ne sevgimizi

J.lo olmadığın için seveceğim seni

Pantolonların düşük belli olmadı için

Gözlerimi her kapattığımda seni gördüğüm için seveceğim seni
    Annemin sevmediği kadar asi olacağın için seveceğim
    Annemle en seviyeli gelin kaynana kavgasını yapabileceğin dile sahip olduğun için seveceğim seni
    Maç izlerken temizlik yaptığın için seveceğim seni

Kaçmayı başaramadığım tek şehir olduğun için seveceğim seni

Terk etmeyi göze alamadığım tek şehir olduğun için ve bu beceriksiz halimle

Fethettiğim

Tek

Şehir olduğun için seveceğim seni

2. selenayy

selenayy Daimi Üye

emeğine yüreğine sağlık dileğim gerçekten çok haklı teknoloji bize sunduğu güzellikler ve kolaylıklar yanında bizden birçok değeri de götürdü...

3. ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM EMEĞİNE SAĞLIK SEYDUNA CAN

Sayfayı Paylaş