Bunca zaman gittin günler ay oldu Ne mektubun geldi nede haberin Ektiğin çiçekler ekti kurudu Derdinden ölsem olmaz haberin Günler geçip gidiyor uzaktasın sen Bir hüzün rüzgarıdır gönlümde esen Böylemi olur seven candan seven Tanrı selamını göndermiyorsun Beni unutturan başka birimi? Yoksa kalbindeki sahte sevgimi? Yalanla mahvettin sen gençliğimi Böylemi olur seven candan seven Böylemi olur seven kalpten seven Böylemi olur candan yürekten seven Mutluluktan yoksunum sevgiden uzak Sensiz ızdıraptır bana yaşamak Başkasını buldunsa mutlu ol derim Aklımdan geçmiyor seni ayırmak Zoruma giden benim aldanmış olmam O sahte sözlerine inanmış olmam Artık mucizedir benim yaşamam Böylemi olur seven candan seven Beni unutturan başka birimi? Yoksa kalbindeki sahte sevgimi? Yalanla mahvettin sen gençliğimi Böylemi olur seven candan seven Böylemi olur seven kalpten seven Böylemi olur candan yürekten seven http://www.youtube.com/watch?v=dq8Jv89ZtdU hakkı bulut...
bu guzel parcayı bızımle paylastıgın ıcın tesekkurler erkan... lakın bence ınsanı unutturan baskası degıl KENDISIDIR...
Emeğine yüreğine sağlık kaptan. Çok güzel şiir. Herşey unutulur derler ya, unutursun derler. Unutulur gider, unutursun... Madem unutuluyor ben bu zamana kadar neden hiçbirseyi unutamadım. unutmadım.... Sadece avuntular unuttuğunu sanmanı sağlar, Boştur unutmak veya unutmaya çalışmak, sen sildim desende bir gün cıkar onlar sistem C den, sistem D den...