Bu bir ask degil bir sevgi degil askin ötesi duygular Duygular Taparcasina ölürcesine sevgiden öte duygular duygular Sensin herseyim sensin melegim canim sevgilim Sensin bana can veren tanrimdan sonra gelirsin Sensin herseyim sensin melegim canim sevgilim Sensin bana can veren tanrimdan sonra gelirsin Beni unutma sensiz birakma gel söz verelim yillara yillara Beni unutma sensiz birakma gel ant icelim yillara yillara Anilar oldun hatiram oldun sevincim oldun sarkima sarkima Daha ne olsun duygularimsin ekmegim suyum asimsin asimsin Sensin herseyim sensin melegim canim sevgilim Sensin bana can veren tanrimdan sonra gelirsin Sensin herseyim sensin melegim canim sevgilim Sensin bana can veren tanrimdan sonra gelirsin Beni unutma sensiz birakma gel söz verelim yillara yillara Beni unutma sensiz birakma gel ant icelim yillara yillara Beni unutma sensiz birakma gel söz verelim yillara yillara Beni unutma sensiz birakma gel ant icelim yillara yillara http://www.youtube.com/watch?v=0u_44hjKr6A&feature=related By-Kaptan
:lol: :lol: emeğine yüreğine sağlık kaptan. paylaşımalrın için çok teşekkürler. sevda hoştur aşk bir baskadır. yasamak güzeldir bir okadarda acısı vardır ancak o acılar ne kadar güzeldirki mutluluk verir insana. aşkkkk ne güzelsin. :lol: :lol:
ellerine saglık erkan çok güzel bi paylaşım dı evet aşk güzeldir bi okadarda acıdır aşk insanın kalbini acıtıyo ama o acı güzel bi acı olarak kalıyo insanın yüregindetşkler erkan tekrar
eline sağlık erkan çok güzel bir paylaşım k pembe gülü bende çok severim,gül sevilmeyecek bir çiçek değilki
emegine sağık paylaşım için saolsın beni unutma diyoruz yeminler veriyoruz ama sadece yeminlerde kalıyor k