Yak bi sigara Dumanına anlat derdini Hayallerin sana yağ sürmüş kızım boşkoy üzme kendini Ben susayım kalemim konuşsun Üzülsem buna değer mi sanki Canını vereceğin insancıklar Kadri Kıymet Bilir mi ki Anlatılan masallara belli ki çok inandım Hile yapmadan kadere hayata tribi bağladım Takmadım dırdırları hep köşeme çekilip ağladım Güçlüler ağlamaz derlerdi ayıp ederlermiş anladım Rüyalarım sınıfta kaldı idarelik hayallerim Geleceğim müebbet yemişse Ah öpe gitsin geçmişim Geri dönüşüm çok zor karanlık yol Bu yolu seçmişim Sevemem ben kimseyi kalbimi kurtlara yem etmişim Hayatı çok yanlış tanımışım bana ders olsun Aksın gözyaşım damlasın ve beni boğsun Her gün gördüğüm insanlar beni bana sorsun Sen beni görürsün ben seniaslında sen hiç yoksun Satırın en başında kaldım oysa ben bir noktaydım Nefesi kokmuş kurtlara sunulan dev bir parça lokmaydım İpini kaçırdım hayallerimin uçtugitti sormayın Her senemde tükendim bu bedeni fazla yormayın Gözyaşımda yaz biterse mürekkebim ne dersin Hayat deli gibi gelsin Ben ne verirsem sen onu yersin derdi Baktım kendi geldi hayatımdan çaldıklarını sanmıştım ki bana geri verdi Beni bana sormayın henüz kendimi bulamadım Zaman yalan söyledi Ama ben bir dilek tutamadım Alnıma yazılan yazımı bulamadım Yaşamayı bana sormayın ben o zevki hiç tadamadım Şeytana uyup ta düşene bi tekme de ben vuramadım Kaderime çizilen yolu bulamadım Eski resimlere bakarken aralarında bir resim buldum Sordum kalbime tanımam dedi gözlerim o zaman neden doldun Hep koştun duygularınla kalbimi acıyla Soldurdun Ah be hancı çektin derdimi yenisini neden yoğurdun Bir gün duyarsan inanma sakın Baki kalan sadece yalan Bil ki bu hayatta tek gerçek var Gelmiyor Giden hiçbir zaman Ağlayıp deme sakın bana Aşk yalanmış dünya yalan Eskiler kilerde saklı bak ki var mı herkes haklı Ağlar gözlergökyüzüm;tribimduygusal baglar oluverir Ayrılmak bu damarlardan Aynı dudaktan kan içtirir Arkana bakmak Çok Anlamsız Yaşlı çocukluğun seni ele verir Bak bir bulut pembe karamsar bir gece yarısı ıslatabilir Beni bana sormayın henüz kendimi bulamadım Zaman yalan söyledi Ama ben bir dilek tutamadım Alnıma yazılan yazımı bulamadım Yaşamayı bana sormayın ben o zevki hiç tadamadım Şeytana uyup ta düşene bi tekme de ben vuramadım Kaderime çizilen yolu bulamadım..........