Ben seni hiç sevmedim ki.... Ben seninle bir gün bizim lanet netcafede, Ben seninle kalabalığın ortasındaki masamda, Kendimi tren gibi hissettiğim o ortamda, Benimle chatte olma ihtimalini sevdim. Ne zaman karşısına otursam bilgisayarımın ICQ'da Online olma ihtimalini sevdim Password ü yazmamla başlayan, Ömrümün en uzun, en kısa, en çocuk... [COLOR=DarkRed] Ömrümün en ihtiyar zamanlarını bekliyordum [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Çünkü sonunda sen orada oluyordun, Online oluyordun! [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Ben senin bana chat açma ihtimalini sevdim... [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] "Tekrar merhaba" demeni, [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Yazı rengini yeşil yapmanı, [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Beni yalnız bırakmamanı sevdim. [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Ben seni hiç sevmedim ki... [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Chat'te benimle ilgilenmeni sevdim. [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Ben seni hiç sevmedim ki... [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Sorunlarımı dinlemeni sevdim. [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Away olduğun zaman, [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Yan yatmanı sevdim... [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Klavyeyi sevdim döndüğün zaman [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Gitmeni sevmiyordum; [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Korkuyordum sana kırılmaktan. [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Sen Online olmadığın zaman, [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Hotmail hesabıma baktım; [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Bağlantımı kestim, Ekran filitresini kırdım. [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] (ve dayak yedim babamdan[IMG]http://www.forumezi.net/images/smilies/smile_old.gif[/IMG] [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Ben senden E-mail alma ihtimalini sevdim. [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Mail'ini gördüğümde heyecanlanmayı, [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Okuduğumda gülümsemeyi sevdim. [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Ben seni hiç sevmedim ki.. [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Yorgun akşamlarda yaptığımız chat'leri sevdim [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Bir çiçek scriptini, bir gül scriptini sevdim. [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Bir de yıldızları sevdim, [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Sayfamı süsleyen yıldızlar... [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Ben seni hiç sevmedim ki... [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Kanalda "op" olmanı sevdim. [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] İktidara geçmeni, [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] İnsanlara hatırlatmanı ; [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Chat'in bir adının da "geyik" olmadığını. [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Beni kicklediğinde auto join olmayı sevdim [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Taşları sevdim başıma vurduğunda [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Ağlamayı sevdim disconnect oldugumda [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Yalnız olduğumu anladığımda [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Odaya yeniden girmeyi sevdim [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Ben seni hiç sevmedim ki. [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Düştüğün zaman, [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Düşmeni sevdim. [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Server'ı sevdim geldiğin zaman... [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Kalmanı sevmedim; [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Korkuyordum sana alışmaktan... [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Yine de sevdim gülümsemeyi [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] "bye" deyip ayrılışının ardından. [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Ben seni hiç sevmedim ki. [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Ben seninle chat yapma ihtimalini sevdim! [/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font]