doğdun "hoş geldin" dedik yıkadık seni üşümeyesin diye evimizin sobalı odasında büyüdün gün gün sevdik seni çok sevdik... sana dair çok anım var akıl kutusu şimdi gülümsüyorum hatırladıkça içime akıttığım göz yaşlarımla seninle balkonda oturken düşürmüştüm bileğini incitmiştin nasıl üzülmüştüm bir bilsen hatta sen uyurken abinle ellerinle oynamıştık ne güzeldi o günler... hatta bir gün ata'nın kabrine gitmiştik sonra hayvanat bahçesine kağıt helvayı aldığımız zaman yiyene kadar yanımıza gelmemiştin sanırım bizim önce bitirip sonra senin helvanı yiyeceğimizi düşündün gitmeseydinde sana bir sürü onlardan alsaydım... büyümüşte küçülmüştün sanki erkenden gideceğin için mi bu kadar öbceydin... sinir ederdin zaman zaman insanları iğneleyici lafların kimi zaman yüreğimize bıçak gibi işlerdi şimdi de söylesen ne güzel olurdu... babam sana bebeğimi vermişti nasıl kızmıştım babama "neden verdin" diye keşke gitmeseydinde bütün bebeklerimi sana verseydim... kek yapardım hani irmikli tatlı ne güzel yerdin onları yeniden yapsam ister misin? yapayım sana hepsinden bir sürü ne istersen söyle keşke söyleyebilsen... o iğneleyici sözlerine de razıyım bütün tembelliğime rağmen her işi yapmaya da ben seni hiç büyütemedim biliyor musun? hep küçük kaldın hala yedi yaşında.. bir gün hastalandığının haberi geldi ameliyat olduğunu söylediler annene kızdım biliyor musun? sana bunu hiç söylemesemde annene kızdım bilmiyordum ki herşeyi annen üşüttü sanırdım kızardım içten içe annene bilmiyordum özür dilerim... gün gün sen büyüyordun içinde ki hastalıkta büyüyormuşsun hiç farkettirmedin bize hasta olduğunu tebessüm yüzünden hiç eksik olmadı kulaklarımdan hala gitmeyen kahkahalarında... üzülüyordun biliyorum küçücük yaşta öğrendin hastaneyi, ilaçları, ameliyatları daha bir çok şeyi... bir gün geldin bize tombiş tombiş olmuştun yakışmıştı sana gözlüğüm hala sende mi? hani pembe gözlük sana vermiştim o zamanlar modaydı herkes takıyordu sevinmiştin demi? bir gün annem bana çok kötü birşey söyledi ardından da kimseye söylememi istedi bir kaç kişiye söyledim ama herkese değil. ablan okulunu kazandı gördü ya hastalıkları ilaçları anladı herşeyi... neden tombiş tombiş olduğunu hala küçücük olduğunu anladı. seni o yüzden öpemedi seni o yüzden koklayamadı sana o yüzden doya doya sarılamadı sarılsamıydım? şimdi sana soruyorum hadi bir mikrop daha girseydi bedenine ben o zaman daha çok üzülürdüm... kızmadın umarım bana öğrendin şimdi ablanın senden neden uzak durduğunu durmalıydım özür dilerim... bir sabah size haber vermeden geldim dayımda vardı evde çok sevdiğin seni çok seven baban vardı. yine öpmemiştim seni sen yine hastaneden çıkmıştın hastalanınca konuşman bozulmuştu soru bile soramadım sana konuşmada benim bilmediğimi sanıp utanma diye... seni sevmediğimi hiç düşünme olur mu? çünkü ben seni çok seviyorum... baban "bizde kal" demişti işim var deyip erkenden çıkmıştım kimseye söylemesemde sen bana kızsanda senin için sen sağlıklı kalasın diye gitmiştim... gitmesemiydim kalmamı istermiydin? hiç konuşamadık senle kız kıza oturup sevdiğimizden hiç bahsedemedik dedikodu yapamadık senle ne güzel olurdu demi? severmisin bunları bilmiyorum bile... daha bir yıl önce düğünde halay çektik içimizdeki kurtları döktük nasıl sevinmiştim iyi oldun diye... bize kesin şaka yaptın şimdi anladım... en son o zaman gördüm seni sana "öptürme kendini kimseye" demiştim hatırladın demi? aslında sana neden yaklaşmadığımı hissettirmekti amacım sonra düğünde içmiştin kızmıştım sana sarhoş olmuştun hafiften incecik sesinle lavoboda "iyiyim abla" demen ne güzel bir gündü demi o gün gelin bile sarhoş olmuştu hatta hani bizim en küçük numara varya o bile sarhoş olmuştu... en son o gün görmüştüm seni... sen rahat olasın diye gelemedim yanına kızma sakın olur mu? rüya gördüm garip bir rüyaydı sen vardın, çok kalabalıktı, köyümüzdeydik birde bir tabak dolusu yemek... o yemek tabağı gözümün önünden gitmiyor... içimde bir sıkıntı vardı hissediyordum birileri aramızdan ayrılacak ama sen hiç aklıma gelmedin... halan geldi yanıma senin yine hasta olduğunu söyledi umursamadım özür dilerim... diğerleri gibi sandım yine güleriz yine öbcelik yaparsın sandım yine halay çekeriz kurtlarımızı dökeriz sandım halay başını yine sen tutarsın sandım yanılmışım... gecenin bir vakti aldım haberini "hoşçakalın" demişsin bize oysa halan söylemişti bir hafta önce görmüşler seni hastanede kalmak istemiyormuşsun her gelene "götürün beni burdan" diyormuşsun keşke gideceğini bilseydim son kez senle doya doya konuşup gülüp eğlenip ne varsa yapmazmıydım? götürmezmiydim? seni ordan... özür dilerim... istediğini yaptık biliyorsun bunu demi? ankara'da kaldın köye götürmedik seni ama ben senin yattığın yeri bile bilmiyorum kimseye diyemedim "götürün beni" diye... unutmadan boyun uzamış hep uzun olmak isterdin ya uzun oldun işte seni gelinler gibi göndermişler kınalar sürmüşler ellerine, ayaklarına... hani yatamadığın uyku setin varya oda üstünde annen koydurmuş üstüne rahat yatasın diye tertemiz gittin cennete annen silmiş yüzünü yüzünden öpmüş seni koklamış son kez gözünden yaşlar gelmiş mutluluk gözyaşıydı demi? abin öpmüş söyledi bana "uyuyor gibiydi" dedi. erkenden gitmemeliydin ama gittin. "güle güle" diyemedim sana yetişemedim dönmemek üzere gidişine özür dilerim... son kez olsun göremedim seni aldım haberini teslim olurken bile el sallamışsın "hoşçakalın" demişsin güle güle canım... lösemi sana hiç yakışmadı. gitmeliydin artık biliyorum 9 yıldır çektiğin bütün acıların sonu cennet olmalıydı... seni çok seviyorum 18/06/2007
YÜREĞİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK CANIM YÜREK PARÇALIYOR BU SATIRLAR ALLAHIM KİMSEYE DERMANSIZ DERT VERMESİN.
senin guzel kalbinden dökülen dizeler o seni çoktan affetmiştir fatma belki oda biliyordu neden gelemediğini yanına ölüm sadece bedendir unutma canım arkadaşım onun masum sesi güzelliği hep yanında biryerlerde olacak sen onu hatırlamaya sevmeye devam et canım
oooooooooooffffffffffffffffff bu ne be fatma öldürdün bizi........ cok agladim, inan gözümde canlandi hersey, yasamis gibi oldum... allah kimseye dermansiz dert böyle aci yasatmasin diyorum.. fatmam yüregine saglik canim, tesekkürler bizimle paylastigin icin...... ve cihan`in da dedigi gibi.. onu hatirlamaya, sevmeye devam et...
okurken çok kötü oldum fatmacım inanki bana geçmişte yaşadıgım acıyı hatırlattın o seni çoktaqn affetmiştir mahsum yüregiyle,yüce allahım kimselere böle keder vermesin çok üzüldüm canım inanki gözyaşlarıma hakim olamıyorum emegine yüregine saglık canım
EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK FATMA BENİDE BU SAATE HÜZÜNLENDİRDİN :roll: :roll: :roll: :roll: ÇOK GÜZEL PAYLAŞIM ÇOK GÜZEL
dikkate alıp okuduğunuz için sizin yüreğinize sağlık Allah'ım kimseye dermansız dert vermesin. giden gidiyor acısı yüreğimizde burda bahsettiğim yiğenim bu ayın 17 sinde verdik PINAR'IMI toprağa içimde ki ateşi söndüremedim. ilk defa yazdım içimdekileri tek tek pişmanlıklarımı yazdım. tek tesellim onun cennette olduğu rahat olduğu bizi yukardan izlediği hep yanımızda olduğu ve birgün kavuşacak olmamız... hiç birşeyi ertelemeyin sevginizide nefretinizide o kadar büyük bir acı ki... Allah dayımla halama sabır versin. tüm ciğeri yananlara Allah sabır versin.
gercekten cok etkilendim, basin sagolsun.. o bir melek olmustur simdi ve sizide görüyordur, hissediyordur ve affetmistir..... cok aci, sagol paylasim icin........