BAYANLARIN SAÇ DERDİ

Discussion in 'Komik yazılar' started by yasemin, Aug 4, 2007.

1. yasemin

yasemin Daimi Üye

Çok hoşuma gitti biz amma sorunluymuşuz kendimden utandım valla ::))) Allah erkeklere sabır versin... :D :D

Kadın: Saçımı kestireyim mi?
    Erkek : Olur.
    K - Ama kıyamıyorum.
    E - Öyleyse kestirme.
    K - Canim değişiklik istiyor...
    E - O halde kestir.
    K - Bana akil vermeyi bırak, delilere verir gibi.
    E - Eğer nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı. Bunu biliyorsun.
    K - Beni tanıdığında kısaydı.
    E - Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum: 'Ne güzel olurdun uzun saçla'.
    K - Ama herkes kesmemi söylüyor.
    E - Bu durumda kuaföre git ve bırak uyuyayım lütfen. Bunu senden Allah rızası için istiyorum.
    K - Peki nasıl kestireyim? Kat kat mi yoksa perçemli mi?
    E - Kat kat.
    K - Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz.
    E - bırak perçemli olsun.
    K - Çok yorucu.
    E - Yorduğu zaman tekrar kestirirsin.
    K - O zaman asla uzatamam.
    E - Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim.
    K - Bana güzelim deme!!!!!!!
    E - ?!?!?!?!!

Saçını mi kestirdin?" sorusunun neden olduğu diyalogun kadın ve erkek versiyonları:
    Önce konunun "Kadın" versiyonu:

1. Kadın: Ah sekerim saçını mi kestirdin? Ne kadar güzel olmuşsun!!
    2. Kadın: Ay sahi mi söylüyorsun? Ben pek emin olamıyorum. Ay çok mu kısa oldu acaba...??
    1. Kadın: Amaaan ne alakası var.. Benim yüzüm bu kadar geniş olmasa ayni kesimi ben de denerdim… Benim su saçım klasik oldu artık, yeni bir modele hiç cesaret edemiyorum.
    2. Kadın: Ay yapma Allah aşkına nesi varmış yüzünün.... Bak sooooyle şuralarından kat verdirsen, harika olur!! Benim de boynum uzun olmasa ayni seninki gibi bir model yaptırırdım.
    1. Kadın: Ah sekerim sen de bir alemsin.. Keşke benim de boynum seninki gibi olsa.. En azından su çökük omuzlarımın dikkat çekmesini engellemiş olurdum.
    2. Kadın: Ayol sen ne diyorsun?.. Senin omuzların gibi omuzları olsun isteyen bir suru kız var... Giydiğin her şey sana öyle yakışıyor ki.. Bir de benim su kısa kollarıma bak.. Omuzlarım seninkiler gibi olsaydı, giydiğim bluzlar üstümde emanet gibi durur muydu?
    ....virvirvir, dirdirdir...

Simdi de "Erkek" versiyonu:
    1. Adam: saçını mi kestirdin?
    2. Adam: Evet
    1. Adam: Sıhhatler olsun abi!..
    2. Adam: sağol...

Olay budur..............

Share This Page