Az Biraz Şizofrenim Şu Vakit.....

Konu, 'Genel Bölüm' kısmında seyduna_34 tarafından paylaşıldı.

1. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

dü$ Bozumu zamanı $imdi....
    $imdi ......Ne yokLuqundan yakınmak,ne varLıqını kazanmaya uqra$mak....
    Ayaqa kaLk desem yüreqime, bir sürqün oLur qideceqi yoLLar.. Ardıma bakmadan
    qitsem, icimde varoLan a$k beni carmıha qerer qittiqim her yerde..
    $imdi susmaLıyım her $eyi..
    $imdi...... daha da yaLnızLa$maLıyım ,hayat cırıLcıpLak kaLmaLı eLLerimde.. Dü$Lerimi tanımsız dü$ürmeLiyim qözLerimden..
    Ve her qeLen qün ,
    bitimsiz bir öLüm oLmaLı yüreqimde.. Ve ben haziran titremesinde sonu ucurum bir uzun yoLcuLuk oLarak asıLı kaLmaLıyım senin zamanın da..........
    $imdi......Arsızca tenime dokunan yaLnızLık, ruhumda hissiz bir ayakLanma, simya deqmemi$ bir yürek ve tükenmi$ bir bedenLe qeLdim sana..
    $imdi......Bir adanmı$Lıqın qeride bıraktıqı bo$Luqa incittiqin qüLü$Lerimi ekLedim..
    $imdi......SözcükLerin ihanetini ta$ıdıqın yerde, yüreqimden sana ta$ıyamadıqım aydınLıkta umarsız sözcükLer ekLiyorum ikimize..
    $imdi......qözLerime bak ve anLa beni..
    ParcaLanmı$LıkLarımı aL ve icine ya$amsaL anLar yama..
    AqLamayı sustukLarımı aL ve kurak qözLerine yaqmur ekLe..
    qüLü$üme ekLediqim ic kanamaLı suskunLukLarımı duy ve sözcükLerine suski , icine sesLeni$ yap onLarı..
    $imdi......Dı$a vuruLmamı$ bir ic ceki$ qibisin icimde..
    Avutma dü$Lerimi , hırpaLa ,yak, darmadaqın et, hadi durma öLdür bende ki seni..
    $imdi....özLediqim sen oLmasan diyorum.. Tek ki$iLik bir yaLnızLıqa soyunsa yüreqim..
    Sana dair oLmasa tutuLduqum $arkıLar .. Senden kacmak uqruna ,nefrete sıqınmasa yüreqim..
    Kactıkca senin qectiqin bütün yoLLardan , üzerime sen ekLenmesen diyorum uqradıqım bütün durakLardan..
    Yani kacmaLarım oLmasa senden sana.. Senin intiharLarın dü$mese dü$ü$Lerime.. Sussam susu$Larına ..
    $imdi....senden kacmak uqruna sıqındıqım tenhaLıkLardan sen coqaLmasan diyorum....
    Ve $imdi......neden biLmiyorum yine sana coqaLıyor sevmeLerim senden azaLırcasına..

2. devriim

devriim Daimi Üye

tam bana goreymısss.....
    harika bi paylasımmm........ emegıne saglık...............

Sayfayı Paylaş