aşk sana hiç yakışmamıştı zaten...çok geç anladım...

Konu, 'Genel Bölüm' kısmında seyduna_34 tarafından paylaşıldı.

1. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

Ellerimi uzattım;tutar gibiydin
    Tutmamıştın oysa,ben...yanlış anlamışım
    Tüm yanlışları anlatmalıydın...yapmadın

Bu son gidişimdir,haberin ola...!
    ''Gel'' deme bana,sakın...
    Onca uğraşlarım,çabalarım sonunda,son demindeyim içimdeki hezimetinin.

belki değiştirebilirdik beraber bu kötü kaderi.Herşey bir anda toz pembe olabilirdi,yada deniz daha mavi ,güneş daha sıcak,hatta yıldızlar bile daha parlak olabilirdi...

Sen kendini avut artık sahillerde sereserpe...belki gece,yakamozun koynunda rakı-balık sofralarında,yada sabaha karşı gün doğumunda...

Yolun sonundayız...
    Aslında sen o yolda hiç yolcu olmamıştın değil mi?...şimdi anladım
    Ama canını sıkma sen;
    Aşk sana hiç yakışmamıştı zaten...çok geç anladım!

2. sessiz-okyanus

sessiz-okyanus Daimi Üye

emeğine sağlık süper

3. devriim

devriim Daimi Üye

harıka bı paylasım olmus ... tsk ederız can emegıne ....

4. ero

ero Daimi Üye

aslında devleti ayakta tutan yargılama ve cezalandırma sistemi, aşkı sevgiyi haketmeyen ve yakışmayanlarıda yargılasa ne olur sanki.

çok iyi olur aslında.....niye biliyormusunuz; bu tipler yüzünden depresyon,kişilik bozukluğu vs. bir dünya bozukluklar oluyor.

5. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

aslında haklısın erhan onlarada cezalar verılse ne guzel olurduuu :) :) o benım kalbımı caldı ..bu benım sevgıme karsılık vermedı ....bu bana umut verdı karsılık vermedı hakım beyyy ıdamını ıstıyorummmm :)

6. ero

ero Daimi Üye

BAK ondan sonra bir- birinin duyguları ile oynuyorlarmı......

SEYDUNA peki böyle bir yargı organı kurar isek boşanmalar, aşk cinayetleri, ihanetler biter mi dersin ?

7. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

bılemıyorum ınsanoglu bu anlamak cozmek zor denemek lazım agır caydırıcı cezalar olmalı her seye bosanmaya dovmeye sovmeye kalp kırmaya duygularla oynamaya aklına gelebılecek herseye guzel cezalar bulmalı bence ıse yarar : )

8. ero

ero Daimi Üye

emin olabilirsinki hiç bir işe yaramaz.
    çünkü yarasaydı bugün her adliye koridorlarında 2-3 tane aile mahkemesi olmazdı.

aile mahkemelerinin asli görevi:
    toplumu meydana getirerek yön ve şekil veren, sağlıklı bireyler yetiştirmesinde birincil önemi olan aileyi, mümkün mertebe aynı çatı altında tutmaktır.

zaten zaruri bir durum yoksa ve kişiler karşılıklı anlaşmaya varamamış iseler dava düşüyor yada sağlıklı karar verilebilmesi için uzatılıyor.

biz en iyisi olayı ütopik boyutu ile düşünelim, yakışmayan ömür boyu aşkı arasın dursun........bundan iyi cezamı var...

9. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

oyle olsun be can ...

10. selenayy

selenayy Daimi Üye

emeğine sağlık dilek aşk herkese yakışmaz...

11. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

evet, AŞK herkese yakışmaz...

12. sesiz_kral

sesiz_kral Daimi Üye

güzel bir paylaşım tskler

Sayfayı Paylaş