aranızda bu yemine sadık kalacak varmıdır ?

Konu, 'Genel Bölüm' kısmında seyduna_34 tarafından paylaşıldı.

1. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

2. türkü_gÖzlüm

türkü_gÖzlüm Daimi Üye

:) ewet ben varım derim ama böle seven varmıdır can sizce candan seven ama aldatmayan nerdee :( emegine saglık can çok güzeldi ellerine saglıkk :eek:k

3. kızılbereli

kızılbereli Daimi Üye

Paylaşımın için teşekkürler dilek. Çok güzel bir paylaşım olmuş. Emeğine yüreğine sağlık. Sevmek yürek ister, Özveri ister, Azim ister, hersey den önemlisi Fedakarlık ister. Sevmek sözle olmaz fedakarlıklarla olur. Birlikte hareketle olur, Paylaşmakla olur. Söz verirsin terkedip gitmezsin. Seversin sevdiğin için ölürsün. Bir gün ansızın sevdiğinin sesiyle uyanmak gibisi varmıdır su dünyada. Sadık kalmak, kişiler arasındaki Sevgi, Saygı ve birliktelikteki sağlam bağlardan kaynaklanır. Bırakmak mahşere kalsa ben gene seni bırakmazdım zalim hayat. Önemli olan sectiğiniz kişinin yanında olmanız ve ona her ne sartlar altında olursanız olun destek olmanız ve onunda size aynı şekilde destek olmasıdır.

4. gizem

gizem Daimi Üye

Gerçekten sevenLer tabikide kalır bu yemine sadık .. bende gerçkten sevdiğime inandığım için sadık kaLabilirim .. PayLaşım için teşekkürLer ..

5. bogos1990

bogos1990 Üye

böyle seven yok yavv

6. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

AşK, Kahkahadan ibaret oldu...
    Boylesı sevıpte sadık olana varmıdır ? Sanmıyorum .
    Emeğine saglık Canım Guseldı Tesekkurler...

Sayfayı Paylaş