Amerika'da evli çiftler arasında yapılan bir araştırma

Konu, 'Genel Bölüm' kısmında enelhak tarafından paylaşıldı.

1. enelhak

enelhak Super Moderator

Amerika'da evli çiftler arasında yapılan bir araştırmaya göre, bakın bazı erkekler eşlerinin nelerinden şikayet ediyor:

"..Karım aşırı kilolu ama sorun bu degil.. sorun şu: Tv'de maç seyrederken ne zaman cok önemli bir pozisyon olsa ekranın önünden geçeceği tutuyor!!"
    Howard, Dodge City, Kansas

".. Bir sabah kahvaltıyı kendim hazırlayıp ayağına kadar getirdim, onu mutlu etmek istedim....ama o çıldırdı: "Benim saat kaçta ne yiyceğime sen nasıl karar verirsin!!!!!" diye tepsiyi kafama fırlattı..."
    Ted, Wexford, Pennysilvania

"Benim herşeyimde gözü var...ona bir sürü kıyafet alıyorum ama o benim t-shirtlerimi giyiyor, bir sürü çorabı var ama yatağa benim çoraplarımla giriyor, benim traş malzemelerimi kullanıyor hatta benim boxer'larımı bile giyiyor!!!"
    Dave, Massachussets

".. Karım herşeyin listesini yapiyor... alınacak şeyler, yapılacak işler, aranacak insanlar... birşey listede yoksa ona yaptırmanın imkani yok. Bir gün espri olsun diye listenin altına "kocamla sevişmek" maddesini ekledim...o gunden beri günlük listesine yazmamişsa sevişmiyoruz"
    Nick, Washington

".. Çorba içişini taa öteki odadan duyabilirsiniz"
    Bruce, New Jersey

"... Birşeyi kafasına taktı mı kafasında saatlerce senaryolar kuruyor, halledene kadar da kimseye rahat vermiyor. Tamam tatilimizi ya da bugün ne yiyeceğimizi planlamak önemli değil, ama evi dekore edeceğimiz zaman görmeliydiniz.. sürekli kafasında birşeyler tasarlamaktan tam 2 gün 2 gece uyumadı, beni de altüst etti. Gecenin 3'ünde sizi dürtükleyip "duvarlar krem rengi mi olsun bej mi" diye soran birini düşünebiliyor musunuz..."
    Jim, Minneapolis

"... Karım azılı bir vejetaryen.. dışarda yemeğe gittiğimizde etrafta et yiyen birileri varsa yanına gidiyor, ölü ineği nasıl yiyebiliyosunuz???", "Şu domuzu siz yiyesiniz diye öldürmeleri hiç içinize dokunmuyor mu??" diye milleti rahatsız ediyor.."
    Miles, Los Angeles

"... Karım çok çekici bir kadın, ama alışveriş tutkusu bir felaket...sırf onun kıyafetleri için ikinci bir ev almamız gerekebilir. Hele ben önemli bir toplantıdayken telefon edip "sence mavi eteğimin üzerine beyaz bir kazak mi alayım yoksa mavi bir gömlek mi alayım" diye sorduğunda çok kızıyorum"
    Jim, NYC

"...Karım saçlarıyla çok uğraşıyor. Birgün eve geliyorum, saçları siyah...2 gün sonra bir bakıyorum kızıl olmuş...bir hafta sonra bakıyorum sarışın olmuş... gercek saç renginin ne olduğunu bile bilmiyorum"
    Cary, Seattle

"...Karım güzeldir ama kimse onu sahte sarışın sanmasın diye bacaklarını traş etmiyor..."
    Ned, Tucson, Arizona

"... Takma kirpiklerinden nefret ediyorum...geçenlerde gazetenin üzerine düşmüş ve ben böcek zannedip terliğimle ezdim..ödümü kopardı..."
    Gordon, Oklahoma

"... Karım pembe dizi hastası. Yalan Rüzgarı'nda iki hafta önce ölen adam yüzünden hala yas tutuyor. Bir keresinde de dizide karısını aldatan adamı sokakta görünce üzerine yürümüş..."
    Archie, St. Louis

"... Kızımız tip olarak bana benzedi diye yıllardır bana kin tutuyor"
    James, New Orleans

"... Karım + ergenlik cağındaki 4 kızım... birinin adet donemi biter bitmez birininki başlıyor...sonsuza kadar sürecek bir "adet öncesi sendromu"yla yaşamak zorundayım..."
    Everett, Arkansas

"... Bizim 5 çocuğumuz var... karımdan hiçbir şikayetim yok, çünkü ne yaptığını izleyecek ne halim var ne de vaktim "
    Bob, Charleston, Washington

2. kigi12

kigi12 Daimi Üye

heehehe... suyunu cikarmislar isin, tipik america..

bizim türkleri arastirsinlar, ne sonuclar cikar ya :) hemde arastirmaya benden baslasinlar :) :)

yüregine saglik can..eywallah..

enelhak bunu beğendi.
  3. enelhak

enelhak Super Moderator

Eyvallah değerli Can teşekkür ederim. Peki madem öyle hadi sizle başlayalım o zaman. Alalım cevabınızı ikincide ben olayım :)

4. kigi12

kigi12 Daimi Üye

..esimle mutluyum ama bi takim hareketleri beni deli ediyor. agzina aldigi kürdani 1000 parcaya böler, masaya gelen her icecegin etiketini söker, et cok sever :) iltifat etmesini beceremez, seni seviyorum kelimesi agzindan hiicc kazara dahi olsa cikmaz(kacmaz). pasam keyfine cok düskündür :)
    simdilik bu kadar, sira sende can :)

enelhak bunu beğendi.
  5. enelhak

enelhak Super Moderator

Allah mutlu ve mesud etsin.Allah Allah.

Evet gelelim bana :) nede zormuş yahu, fırsatını bulmuşken biraz yalakalık yapayım bari eşime. Değil tabiiki, mübalağ asla değil bin sefer dünyaya gelsen yine eşimle evlenirdim. Ama Yani zatı muhteremin birinin dediği gibi eğlenilecek değil evlenilecek bir kadındır eşim.Benim en çok muzdarip olduğu huyu yada huyları birincisi aşırı kıskanç bir kadın (hani eşide yakışıklı olsa gam yemeyeceğim :) , eşi hem kel, hem fodul ve hemde eblek , vallahi benim kabahatim yok Allah yarattı :) şaka tabiiki.) diğer bir konu varsayalım ki televizyon izliyoruz, izlediği haberi mutlaka benle teyid etmesi gerekir, veya bir yazının konu başlığına bakıp sanki okuma yazması yokmuş gibi benim okumamı istemesi. Tabii bu kıskançlık duygusu gerçekten zaman zaman sabrımla övünen beni bile aştığı oluyor. Kıskançlık çok insani bir duygu ama aşırı olmadığı sürece aksi halde külliyen zarar, kıskanç insanın hem kendi açısından, hem eşi açısından ve hemde çocukları açısından. Ama tabii gülü seven dikenine katlanır :)

kigi12 bunu beğendi.
  6. kigi12

kigi12 Daimi Üye

bütün kiskancliklara ragmen ( :) ) ALLAH MUTLULUGUNUZU DAIM ETSIN CAN, agzinizin tadini bozmasin ins...:D:D
    Allah eywallah..

7. enelhak

enelhak Super Moderator

Ya Allah eyvallah değerli Can Hepimizin :) Teşekkür ederim.

8. devran

devran Yönetici

Allah cümlesinin ağzının tadını bozmasın birlikte bir yastıkta kocatsın herşey gönlünüzce olsun.
    abi her eşte vadır ben eşimden çok kendimden şikayetçim herzaman kendime sorarım acaba o nu kıracak bişey yaptım mı diye ancak tabiki bazı zamanlarda dengemizi yitirip sersemliyor ve hoş gönüllerine serin rüzgarlar estiriveriyoruz .affı kolay telafisi zor hani affediliyorsun ama kendi gönlün seni affetmiyor böle durumlar olabiliyor tabi ama hemen her kadında olan şeyler işte çok kıskanır. bişeysöylemek ister sonra vaz gecer ben iptal tabii :)

enelhak bunu beğendi.
  9. enelhak

enelhak Super Moderator

Evet değerli Can Allah cümlemizi mutlu mesud etsin :) Elbetteki insan yaşamında herşeyin süt, liman olmasın beklemek mümkün olamaz.

devran bunu beğendi.
  10. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

Ah şu kadınlar :)

11. kigi12

kigi12 Daimi Üye

ya sizler??? :)

Sayfayı Paylaş