Her gece mehtabın batışını ,yıldızları izlerdik baharın gelişini , papatyaların açışını birlikte beklerdik kuşların cıvıltısını , suların akışını dinlerdik bizim şarkımızdı rüzgarın sesi, ben senin sen benim , vazgeçilmezdik ''AMA SEN GİTTİN'' Hayalimiz vardı bir ömür boyu seninle, yaşanmış yaşanacak ne varsa birlikte, bıkmadan usanmadan bakardım gözlerine, sonsuz bir mutluluk seninle bir saniye, ilk sendin olmayacaktı başkası, ''AMA SEN GİTTİN'' Hani beni bırakmazdın bir başıma, bırak gülmeyi ,ağlamayı , yaşamayı , hani bensiz ölmezdin.... şimdi beni sen den ve sevginden mahrum bıraktın, verdiğin sözler için seni ben değil ; ''Allah AFFETSİnnn... '' Alıntıdır..
Sonbaharın en eylül'ü içimde, Her bastığım kuru yaprak sen olup o eski şarkıyı hatırlatıyor bana; Kolumda senden çaldığım tebessüm uyutup büyütüyorum onu, aşk ne biliyor musun benim sana yaşadığım, senin durmadan üstüne bastığın... Bir namussuz rüzgar peşimde, Saçlarımı ensemden okşayıp yanağımdan öpüyor gülümsetiyor beni sen yoksun ve sensin her şarkıda ağlayıp üzüldüğüm Böyle mi bitecekti bu şiir birtanem böyle mi bitecekti bu şiir Son hecesi hüzün... ''ALINTIDIR''
Giden gitsin hiç sıkmayın canınızı unutmayınki kaybeden gidendir. ben bu sözü çok severdim ama başıma gelince gerçekten anlamlı olduğunu farkettim. allah kimseye ayrılık vermesin ama veriyo işte yapıcak bişey yok... giden gitsin kalan sağlar bizimdir öyle değilmi...
Hani beni bırakmazdın bir başıma, bırak gülmeyi ,ağlamayı , yaşamayı , hani bensiz ölmezdin.... şimdi beni sen den ve sevginden mahrum bıraktın, verdiğin sözler için seni ben değil ; ''Allah AFFETSİnnn... '' PAYLAŞIMIN İÇİN SAOL BACIII..