-alo iyi günler serap ezgü mü? -evet buyrun benim -serap hanım çok mağdurum bizim dana 1 haftadır ortalıkta yok - ha -bu dana servisini aradık ama siz daha çabuk bulursunuz diye düşündük - :durdurun -alo danam kaçtı -hilmi.. yine senmisin nan şerefsiz - ne hilmisi ya ben vatandaşım -nan hilmi her yıl aynı numarayla elalemin danalarına beleşten konmaya çalışmaktan yorulmadınmı nan - ha - meşgul edip durma nan ikide bi insaniyet namına seni bi elime geçiriiim -dıt dıt dııııtttt -iyi günler dananız mı kaçtı? -evet... eyüpten beri peşindeyiz. -şu anda nerdesiniz? -paralı yolda, edirne yakınlarındayız. -yakalayamadınız mı? -hayır.tek umudumuz otoyol gişeleri.oraya gelince yakalayacağımızı sanıyoruz.inşallah bozuk para yoktur dananın üzerinde... -ohoo siz keçileri kaçırmışsınız hoca. -hayır.keçiler kaçmadı.danamız kaçtı... -Dııtt Dııtt Dııtt!! -İyi günler danamız kaçtı bize yardım eder misiniz? -hay hay... şimdi bize biraz dananızı tarif edin lütfen. -niye? -robot resmini çizip ekiplere dağıtacağız.şu aralar herkesin danası kaçtığından karıştırma durumları oluyor da..ha -Dııtt Dııtt Dıtt!! -alooo,ineğimiz kaçtı sayın yetkili ! -Nereye kaçtı? -Bizim mahalledeki binaya saklandı. -E gidip yakalasanıza kardeşim. -Girmemize izin vermiyorlar.ineğe sığınma hakkı verdiler. -pardon ama nereye kaçmıştı sizin inek?? -Hindistan konsolosluğuna... :utan -Dııtt Dııtt Dııtt!! -alo danam kaçtı gel servisi mi? -buyrun.sizin de mi dananız kaçtı? -hayır benim hanım evden kaçtı... ha -niye bizi arıyorsunuz? -kimi arayayım kardeşim!!!! -Dııtt Dııtt Dııtt!! -buyrun danam kaçtı gel servisi... -bizim dana kaçmadı ama biz beş kişi bir danaya ortak girdik.. -Eee? -ama danayı yere yatıramıyoruz. -Çelme takın efendim.. -denedik efendim.Kasap aramızdan üç kişiye kırmızı kart gösterdi.Tahkim kuruluna gidecekmişiz.Türk hava kurumuna gitsek ve dananın derisini versek olur mu? :durdurun -Dııtt Dııtt Dııtt!! -Lütfen danamı geri getirin. -Nereye kaçtı dananız? -kaçmadı..kesildi.. -manyaklaşmayın beyefendi kesmişsiniz ya... -Ohhhooo 20 sene önceydi o.Çocuktum o zaman...O danayı istiyorum ben. -Dııtt Dııtt Dııtt!!! -aloo dana ! -sensin nan o -ayy şey pardon aklım danada da -bak hala nediyo hadi söle -dana kaçtı ha -biliyoz -nerden biliyon ha -kaçtığı için aranılmıyozmu ztn :emzik -aloo dana serviscisimi -biz tamirat yapmıyoz efendim -kaçtı dana gitti -nereye -öbür tarafa :durdurun -iyi günler benim danam kaçtı bana yardımcı olabilir misiniz ? -dananızı tarif edebilir misiniz beyefendi? -1.85 boylarında, sarışın, yeşil gözlü.. üzerinde kırmızı tişört var. bob marley baskılı.. :durdurun -beyefendi kafa mı buluyosunuz benimle ha -haklısınız beyefendi yalan söyledim.. bob marley değil michael jackson baskılı tişört giyiyordu bundan utanıyorum -dıt dıt dıııt ! -ama bob marley de dinlettim ben ona :vur -dıt dıt dıııııııttt -rezil ettin beni pis dana -iyi günler alo danam kaçtı servisi mi ? -evet beyefendi. nasıl yardımcı olabilirim? -nasıl yardımcı olacağını bilmiyorsan ne işin var orda manyak -teşekkürler, biz sizi ararız. dıt dıt dııııttt -çok naziksiniz ....... lan tongaya düştüm ha -iyi günler. alo danam kaçtı servisi mi.. nolur cevap verin ! -buyrun beyefendi ne vardı? -danam vardı.. -sakin olun beyefendi.. ne oldu dananıza. -kaçtı... karşı köyden halci gillerin osman var ya, onun öküzüne kaçtı danam -beyefendi .. -ben muhtarın öküzüylen çiftleştirecektim onu nolur ikna edin, dönsün ahırına -ayrılmayın beyefendi, psikoloji servisine aktarıyorum .... ha dıt dıt dıııt.. dıt dıt dııııt... -ohhh dıt sesi iyi geldi ... lan :emzik -alo danam kaçtı ! -dananı da al git burdan :durdurun -arayanı skym -arayanı da al git burdan :saskin