ALEVİ LOKMA GÜLBENGİ LOKMA GÜLBENGİ Bismillah Bismişah Allah Allah Hizmetleriniz Kabul ola, Lokmalarınız Kurbanlarınız Ulu dergaha yazılmış ola Hak Muhammed Aliônin didarından Imam Hüseyinôin darından on iki imam?ın katarından ayırmaya, on dört masumu pak, on yedi kemeri best ve kırklar şefaatçınız ola, emeğiniz zaya gitmeye, her iki cihanda yüzünüz ak imanınız pak ola, ömrünüz bereketli, yuvanız meseretli ola, dil bizden nefes hakta sayıla, Allah eyvallah Hüü... ALEVİ SOFRA GÜLBENGİ SOFRA GÜLBENGİ Bismillah bismişah Allah Allah Seberi Sübeer Mürşüdü Rehber sundular kevser, el hamdüllülah, el hamdüllülah sofra Aliônin nimmet Velinin el hamdüllülah el hamdüllülah, el şükürüllülah, nimmet i celil, berekatü halil, habibi huda resülü kibriya serveri enbiya Muhammed Mustafa Sahi velayet Aliôyel Murteza aşkına. Allah ulu sofra dolu her kim yedirdi lokma (kurban) Hüseyinôin defterine kayd ola. Nuri nebi keremi Imam Ali gülbengi pirimiz Hünkarımız Hacı Bektaşi Veli gerçek erenler demine Hüü diyelim Hüü...
SOFRA GÜLBENGİ Bismillah bismişah Allah Allah Seberi Sübeer Mürşüdü Rehber sundular kevser, el hamdüllülah, el hamdüllülah sofra Aliônin nimmet Velinin el hamdüllülah el hamdüllülah, el şükürüllülah, nimmet i celil, berekatü halil, habibi huda resülü kibriya serveri enbiya Muhammed Mustafa Sahi velayet Aliôyel Murteza aşkına. Allah ulu sofra dolu her kim yedirdi lokma (kurban) Hüseyinôin defterine kayd ola. Nuri nebi keremi Imam Ali gülbengi pirimiz Hünkarımız Hacı Bektaşi Veli gerçek erenler demine Hüü diyelim Hüü... digerini biliyodum ama bunu bilmiyodum ögrenmiş oldum tşkler canım emegine saglık.